Резюме від 24 листопада 2021 PRO

Людмила

Оператор 1С, бухгалтер, помічник головного бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 05.2019 по 07.2020 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "ВФ "Оформлювач", Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних. Ведення бухгалтерського обліку. Ведення банку та каси. Кадрове діловодство. Робота з програмами 1С 7.7, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

з 11.2018 по 04.2019 (5 місяців)
ТОВ "Спецгідротех", Біла Церква (Торгівля та послуги)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), Ведення бухгалтерського обліку, зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Імпорт. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

з 06.2017 по 06.2018 (1 рік)
ТОВ "Тібіліт", Біла Церква (виробництво)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), Ведення бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

з 07.2008 по 06.2017 (8 років 11 місяців)
ТОВ ЯРЗ, Біла Церква (виробництво)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Головний бухгалтер

з 01.2007 по 07.2008 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Райкомунсервіс", Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних, бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами Exel та Word.

Бухгалтер

з 04.2006 по 12.2006 (8 місяців)
Громадська організація "Білоцерківський інноваційний бізнес-інкубатор", Біла Церква (Послуги)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних в паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

з 07.2002 по 04.2006 (3 роки 9 місяців)
ПП "Агроцентр", Біла Церква (Торгівля)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних в паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Офісні програми Exel та Word.

Освіта

БЦ ДАУ

Економіка, Біла Церква
Вища, з 2000 по 2005 (5 років 1 місяць)

Білоцерківський технікум м'ясної та молочної промисловості

Товарознавство та комерційна діяльність, Біла Церква
Середня спеціальна, з 1997 по 2000 (2 роки 5 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc 1С УТП

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Відповідальна, добросовісна, пунктуальна, точна, акуратна. Маю автомобіль, без шкідливих звичок. Інвалід ІІІ-ї групи.

Навички та досягнення: Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді.Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП; 7.7, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: