Резюме від 29 квітня 2024

Анна

Секретарь, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НТУ "ХПИ"

ФизикоТехнический, Харьков
Вища, з 2008 по 2014 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

Инстр Уважність Водійські права кат. B MS Word MS Excel Ведення соціальних мереж Соціальна психологія Фотозйомка Управління персоналом Спостережливість Креативність Приготування страв Організація внутрішнього туризму Мобільна зйомка Підбір тимчасових працівників Стресостійкість Користувач ПК Копірайтинг Рерайтинг SMM Просування в Instagram Ші Уміння аналізувати Facebook Ads Manager Зйомка stories Canva Створення Reels Працьовитість Активність Ввічливість Чесність Клієнтоорієнтованість Їзда на велосипеді Адаптивність Комунікабельність Неконфліктність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

В дитинстві закінчила художню школу, зараз любов до творчості перейшла у фотографування. Роблю це як для себе, так й по роботі - репортажна зйомка, портретна, для проектів смм які вела.
Подобається активний відпочинок та спорт - є досвід у вело, каяках та байдарках, пеших походах. Окремим і відносно новим захопленням став джиппінг.
Зі "тихих" захоплень - кіно, ШІ (закінчила курси академії ШАГ"), прогулянки містом, усе цікаве та красиве :)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: