Резюме від 12 травня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3876204

Копирайтер, рерайтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Cелезньова Ірина

Дата народження:
15 Лют 1997

Регіон:
Дніпро (Дніпропетровськ)

Можливість переїзду:

Телефон (и):
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Копірайтер/журналіст/редактор
(неповна зайнятість)

Ключова інформація


Пишу художні твори, беру участь в літературних конкусах, мої статті публікувались в університетській газеті ДНУ ім. Олеся Гончара, районній газеті "Наш край", літературній газеті "Журавлик", на сайті Інституту Сковороди.
Тричі проводила екскурсії по Дніпру під час візитів Твоєї Країни.
Маю досвід громадської діяльності, є членом Всеукраїнської молодіжної громадської організації Фундації регіональних ініціатив, де виконую обов'язки медіа-підтримки (фотографую, пишу статті і звіти з наших проектів, веду групу Вконтакті, а також займаюсь рекламою наших заходів).
Як медійник брала участь в організації таких проектів як SocialVision - фестиваль соціальної реклами, який проводився 19 лютого, Базової ФРІ-школи "Бери та роби" 16-17 квітня.
Була організатором вистави "Корови не винні" в рамках всеукраїнського туру викладача УКУ Сергія Трухімовича.
Окрім того була координатором 3 і 4 хвилі хвилі всеукраїнської акції з донорства "Допомогти може кожен", метою якої є популяризація донорства серед українців. Координувала візит Твоєї Країни 22-24 липня в Дніпрі, була одним з організаторів мистецького табору Fri Art camp, що проводився з 17 по 21 серпня цього року в с. Кіровське, це щось на зразок чотирьохденної школи, протягом якої учасники навчались хіп-хопу, акторському мистецтву, контактній імпровізації і ін.
Маю навички HR-менеджера, проводжу співбесіди з новими кандидатами у ФРІ Дніпро, організовую корпоративи і презентації нашої організації.
Беру активну участь в житті університету, є секретарем СНТ історичного факультету, в складі якого ми працюємо над проектом Етажерка - знімаємо відеолекції викладачів, я займаюсь рекламою спільнот проекту вк і фб. Як член прес-служби істфаку веду сторінку прес-служби у Фейсбуці.

Освіта


Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара (Дніпро (Дніпропетровськ))
рік закінчення 2018
Історичний

Володіння мовами


Англійська - середній
Російська - вільно
Українська - рідна

Курси, тренінги, сертифікати


"Актуальні наукові дослідження у сучасному світі"(Переяслав-Хмельницький)
рік закінчення 2016
В рамках цієї міжнародної наукової конференції iScience(26-27 червня) я отримала сертифікат, який підтверджує, що я є автором статті "Українська еміграція до США: історіографічний аспект". Моя стаття була надрукована в збірнику по закінченню конференції.

Додаткова інформація


Стажування
Проходила стажування в Управлінні молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради з 04.10 по 02.12.2016, маю відповідний сертифікат.

Особисті якості
Відповідальна, цілеспрямова і з великим бажанням вчитись чомусь новому в сфері написання, редагування текстів.

Схожі кандидати

Технічний копірайтер
Дніпро, Запоріжжя , ще 2 міста

SMM-менеджер, копирайтер
18000 грн, Дніпро

Copywriter
Дніпро

Контент-менеджер, копірайтер, автор текстів
Дніпро, Запоріжжя , ще 8 міст

Креативний копірайтер
25000 грн, Дніпро, Дистанційно

Копірайтер
12000 грн, Дніпро, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: