Резюме від 28 серпня 2019 PRO

Олександр

Заступник, керівник відділу, департаменту, управління

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто проживання:
Олешки
Готовий працювати:
Олешки, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник голови СФГ, виконавчий директор Асоціації

з 09.2014 по 06.2016 (1 рік 9 місяців)
СФГ(селянське фермерське господарство) "Восход", ГО "Асоціація фермерів та приватних землевласників", Олешківський район (Сільське господарство, агробізнес, торгівля, як варіант, бюджетна сфера)

Освіта

Кам'янець - Подільський державний педагогічний інститут

Історія, учитель історії та права, м. Кам'янець - Подільський, Хмельницька область
Вища, з 1976 по 1980 (3 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Українська — середній
  • Російська — середній

Рекомендації

Іванова Галина Борисівна

Іванова Галина Борисівна

Керівник відділу інноваційних проектів, Херсонська торгова промислова палата

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Працював 18 років на керівніх посадах у закладах освіти - заступник директора, директор школи, завідувач дошкільного закладу. Сільський голова IV скликання. Заступник голови правління ГО "Асоціація сільгоспвиробників Таврії" (напрям агробізнес), директор ТОВ "Газета земля Таврії" (, комерційна діяльність - агробізнес, частково журналістика), заступник голови СФГ "Восход", виконавчий директор ГО "Асоціація фермерів та приватних землевласників Олешківського району". Нині не працюю, однак маю потенціал, досвід і бажання ще працювати. Моє життєве кредо - завдання, оптимальні шляхи його виконання, практичний результат. Володію досконало державною мовою, організаторськими здібностями, вмію працювати в колективі (команді), встановлювати контакти з людьми і їх підтримувати, маю навики діловодства та написання документів, статтей, розуміюсь на питаннях бюджету, фінансової діяльності. Працюючи у селянсько-фермерському господарстві "Восход" організував відкриття прдуктового магазину для власника господаства, а саме завершення ремонту, придбання та установка торгового обладнання, звя'зки з постачальниками товарів, їх завезення та розміщення, підбір кадрів та відкриття торгової точки - міні-маркет "Восход".Можу проводити моніторинг діяльності, моделювання різного роду ситуацій чи справ. Хоббі - рибалка. Одружений, 4 дітей, всі вже дорослі. Нині активний у пошуку цікавої роботи і готовий викладатись.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: