Резюме від 22 червня 2022

Руслана

Учитель истории и правоведения, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК

Додаткова інформація

Резюме
Жадан Руслана Ігорівна

Місце проживання:
м. Ромни, Сумська область
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефони: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Дата народження: 08.02.1991
Мета: влаштуватися на роботу вчителем.
Вік. 26 років..
Освіта. У 2008 р. закінчила Роменську загальноосвітню школу № 11 І-ІІІ ступенів. У 2012 р. здобула неповну вищу освіту з ОКР «Бакалавр» за спеціальністю «Вчитель історії та українознавства» у Сумському державному педагогічному університеті ім. А.С. Макаренка. Під час навчання в університеті була замісником старости групи. З 2012 по 2013 рр. здобула повну вищу освіту з ОКР «Магістр» за спеціальністю «Викладач історії» і отримала червоний диплом з відзнакою. Маю право викладати згідно дипломів археологію, українську мову, історичне краєзнавство, валеологію, інформатику, педагогіку, історію України та всесвітню історію, етнографію, правознавство та основи законодавства, психологію (вікову, загальну, соціальну, педагогічну), філософію, музейну справу, етику й естетику, релігієзнавство і культурологію, громадянську освіту.
Досвід роботи. Наявний досвід роботи в освітніх закладах різної акредитації (школа № 7 та № 25 м. Суми, Олександрівська гімназія м. Суми, позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Вогник») під час проходження навчально-виробничої практики в університеті та досвід виховання дітей 5-22 років. Проходила навчальну практику в СумДПУ ім. А.С. Макаренка на посаді викладача історії України та культурології 03.03-05.05.2013 р. Працювала у ПЗОВ «Вогник» відділу освіти виконкому Роменської міської ради вожатою 05.07-25.07.2010 р., культурним організатором і вожатою 10.06-01.07.2011 р. та вожатою 10.06-03.07.2014 р. У період з 25.08.2013 по 31.05.2014 працювала в спеціалізованій школі № 155 (з поглибленим вивченням іноземних мов) Шевченківського району м. Києва на посаді вихователя групи подовженого дня, де інколи доводилося заміняти вчителів-предметників та класних керівників. Працювала вожатою ПЗОВ «Вогник» 12.06-03.07.2014 р., вчителем історії та правознавства в Плавинищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів в період 01.09.2014-30.12.2016 і в Роменській спеціалізованій ЗОШ №2 ім. академіка А.Ф.Йоффе в період 03.01-21.03.2017 р.
Досягнення. 29 березня 2013 р. брала участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні питання методики викладання суспільних та гуманітарних дисциплін в умовах розбудови сучасної школи». Результатом конференції стало видання статті «Аналіз теорії та практики методики використання засобів умовно-графічної наочності у викладанні історії» у науково-педагогічному журналі «Теорія та методика навчання суспільних дисциплін». 25 квітня 2013 р. взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Історико-філософські читання молодих учених» у м. Суми і написала статтю «Суспільно-політична та військова діяльність П.І. Калнишевського». 17 травня 2013 р. приймала участь у Всеукраїнській конференції з міжнародною участю «Історичні читання», під час якої надруковано у науково-історичному збірнику «Історичні науки» статтю «Господарська, меценатська діяльність П.І. Калнишевського».
Закінчила Сум ДПУ ім. А.С. Макаренка з червоним дипломом, маю свідоцтво оператора комп’ютерного набору. 12-13 жовтня 2010 року приймала участь у Х Всеслов’янському з’їзді у м. Київ як представник молоді України.
Особисті якості. Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано; доброзичлива, переконлива, щира, самостійна, пунктуальна, вмію аналізувати та логічно мислити, не упереджена. Емоційно стійка та надійна, толерантна людина. Швидко пристосовуюся до змін і постійно працюю над покращенням своїх знань та вмінь. Креативна та порядна. Шкідливих звичок не маю. Дисциплінована та пунктуальна. Вважаю досвід та знання головними цінностями, тому зацікавлена в додатковій освіті.
Навички. Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail (Outlook Express), графічними редакторами (PhotoShop CS2), відеопрограмами (Movie maker, Picrolla).
Інтереси та захоплення. Художня та науково-публіцистична література, історичні відомості, домашні тварини, спорт, мистецтво. Люблю подорожувати та відкривати нове, бути корисною суспільству.
Додаткові відомості. Вивчаю англійську мову, в ідеалі володію українською та російською мовами. Маю диплом оператора комп’ютерного набору по ОКР «Спеціаліст». Пишу віршовані та прозові твори.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: