Резюме від 30 червня 2017

Анна

Фармацевт

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фармацевт

з 09.2016 по 03.2017 (6 місяців)
ПФ «Інтер Сем-Х», Ровно (Фармацевтична фірма)

Робота за першим столом, відпуск рецептурних та без рецептурних ЛЗ. Прийом товару, робота з замовленням, ведення дефектури.

Освіта

Рівненський державний базовий медичний коледж

Кваліфікація «Фармацевт», молодший спеціаліст, Ровно
Середня спеціальна, з 2013 по 2016 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості : відповідальність за результат, навики роботи в команді, акуратність, уважність до деталей, врівноваженість, толерантність, ініціативність, прагнення до самовдосконалення, здатність до швидкого навчання.

Вміння та навички: вільне володіння державною мовою, комп’ютерна грамотність, вміння роботи за першим столом, ведення обліку дефектури, прийом та викладка товару, складання замовлень за асортиментом, робота з оформлення накладних, навики щодо переоцінки товару.

Навчання: 2016 - до тепер - Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Магістр (заочна форма навчання).

07.2016-08.2016 Фармацевт-практик, ЦМ «Волинь» м.Рівне (Робота за першим столом під наглядом провізора. Вивчення основного асортименту ліків)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: