Резюме від 25 квітня 2023

Наталія

Комірник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

школа

Житомирская обл.
Середня, з 1988 по 2000 (11 років 7 місяців)

Додаткова інформація

маю більше 10 років практичного досвіду роботи у сфері продажу;
вмію надавати консультації клієнтам; здійснювати розрахунок з ними;
володію навичками роботи з касовим апаратом;
маю досвід участі в інвентаризації товарів.
Додаткові навички: користувач MS Office, працювала з 1-С Підприємство .
Кар’єра:
06/2019-12/2022 – ТОВ «Мода з доставкою»(“Lamoda”), посади: оператор інформаційно-комунікаційних мереж, експерт відділу по роботі з партнерами; обов’язки: консультувала клієнтів по продуктам компанії, здійснювала прийом та оформлення замовлень, виконувала планові показники продажів.
08/2022-12/2022 – приватний підприємець (магазин “Зоологія”), посада: продавець-консультант; обов’язки: здійснювала прийом, викладку товару, консультувала покупців, проводила розрахунок з ними, брала участь в інвентаризації.
05/2018-04/2019 – ТОВ «Торговий дім Смачний світ», посада: комірник на склад; обов’язки: здійснювала прийом, відвантаження, переміщення продукції на складі, контролювала роботу вантажників, оформлювала службову документацію, здійснювала контроль за термінами придатності продукції.
Про себе: пунктуальна, цілеспрямована, харизматична, швидко знаходжу спільну мову з людьми, комунікабельна, вмію проявляти індивідуальний підхід до клієнта.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: