Резюме від 27 січня 2018

Яна

Копирайтер, 5 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Украинский Католический Университет

Artes Liberales, История и археология, Львов
Незакінчена вища, з 2016 по 2020 (3 роки 9 місяців)

Artes Liberales – це унікальна інноваційна модель гуманітарної освіти, яка запроваджується на Гуманітарному факультеті УКУ у вересні 2016 р. Вона дає студентам можливість здобути одну з трьох спеціальностей: «Історія», «Культурологія», «Філологія», а також засвоїти ключові практичні навички та досвід, необхідний для професійної діяльності.
Інституційна традиція Artes Liberales робить наголос на розвиток навичок критичного самостійного мислення, які включають інтелектуальну відкритість до нових ідей і перспектив, готовність шукати відповіді на важкі питання, критично оцінювати власні і чужі погляди, переконання і аргументи. Ця освіта є міждисциплінарною апріорі. Вона передбачає особливий формат взаємодії студентів з викладачем та між собою, зокрема за допомогою інтерактивних методів викладання. Спільне проживання у “кампусах” вважається ідеальним середовищем для освіти в стилі “вільних мистецтв”.
Ідея освітньої моделі «Artes Liberales» базується на поєднанні класичної університетської традиції та інновацій. З одного боку, програма спирається на багаторічний європейський академічний досвід, з другого – пропонована освітня модель є відповіддю на сучасну динамічну ситуацію в суспільстві та на ринку праці.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Користувач Internet Opera MS Access Internet Explorer Mozilla Firefox

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Своими сильными сторонами считаю коммуникабельность, системное мышление, ориентированность на результат, позитивное отношение к жизни, хорошие управленческие навыки.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: