Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Олександр

Керівник автоколони, директор по транспорту, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Київ, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник АГНКС

з 08.2020 по нині (3 роки 8 місяців)
ДП "Укравтогаз", Чернігів (Реалізація стисненого природного газу)

Керівництво та забезпечення господарської діяльності АГНКС , забезпечення виконання завдань та планових показників по реалізації стисненого природного газу (СПГ), додержання чинних стандартів обслуговування клієнтів, розширення клієнтської бази споживачів СПГ в регіоні, продаж автомобілів на обладнаних метановими установками, постійне удосконалення організаційних питань по удосконаленню обслуговування клієнтів. Додержання встановлених норм витрат матеріалів, паливно- енергетичних ресурсів згідно діючого технологічного функціонування АГНКС. Організаційно-технічні заходи щодо оптимізації функціонування АГНКС, безперебійність роботи обліку газу, системи по управлінню ГРК, програмного забезпечення та обладнання в касовій зоні обслуговування клієнтів, скорочення непродуктивних витрат природного газу під час заправки, Контроль та забезпечення ведення порядку готівкових операцій згідно діючих норм. Контроль за зберігання коштів в касі згідно діючих лімітів. Систематичний облік реалізованого СПГ, добова звітність, місячна звітність за встановленими формами. Розроблення графіків робочого часу та ведення табелю відпрацьованих годин. Координація роботи з господарського обслуговування та належного стану АГНКС, згідно з правилами та нормами виробничої санітарії і пожежної безпеки, контроль за справністю обладнання ( системи вентиляції, опалення, водопостачання, водовідведення, електромережі). Робота з персоналом, підбір кадрів.

Директор по транспорту

з 10.2018 по 03.2020 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Лого-Трнас", Київ (Транспорт, логістика)

ТОВ "Лого-Трнас", Київ (логістика, дистрибуція)
Керівник транспортного відділу – 150 машин. Повне забезпечення як новими, так і б/у, контроль ремонтів, витрата палива. Закупівля ПММ. Робота з СТО у регіонах України з обслуговування автопарку. Робота з компаніями-дистриб'юторами автозапчастин та ГЗМ такі як ТОВ «Стандарт-Оіл», ТОВ «Кастрол Україна», ТОВ «Омега-Автопостачання», ТОВ «Inter Cars Ukraine», ТОВ «Автодистриб'юшн Карго Партс», укладання договорів, знижки, відстрочка платежу. Контролює цінову політику ремонтів автомобілів, закупівлі запчастин нових та б/в по регіонах. Повне забезпечення життєдіяльності автопарку 10 філій у регіонах України.

Директор філії

з 05.2018 по 10.2018 (5 місяців)
ТОВ "Лого-Трнас", Одеса (Транспорт, логістика)

ТОВ "Лого-Трнас", Одеса (логістика, дистрибуція)
Дистрибуція продукції Coka-Cola та ППБ у м. Одеса та області. Переговори з клієнтами та підписання договорів співробітництва. Робота з торговим відділом Сoka-Cola у м. Донецьк, контроль усієї життєдіяльності оптової бази. Колектив підприємства від 30 осіб та більше. Управління відділом транспортної логістики, складом готової продукції, відділом продажів. Контроль ДКЗ. Контроль стану автопарку, оприбуткування та списання ПММ та запчастин автопарку, логістика (складання маршрутів доставки продукції), підбір персоналу. Оцінка ефективності роботи підприємства – звітність виконавчому директору.

Директор філії

з 04.2017 по 04.2018 (1 рік)
ТОВ "Лого-Трнас", Запоріжжя (Транспорт, логістика)

ТОВ "Лого-Трнас", Запоріжжя (логістика, дистрибуція)
Логістика продукції IDS BORJOMI UKRAINE у м. Запоріжжя та області Переговори з клієнтами та підписання договорів співробітництва. Робота з торговим відділом IDS BORJOMI UKRAINE у Запоріжжі, контроль всієї життєдіяльності оптової бази. Колектив підприємства від 15 осіб та більше. Управління відділом транспортної логістики, складом готової продукції, відділом продажів. Контроль стану автопарку, оприбуткування та списання ПММ та запчастин автопарку, логістика (складання маршрутів доставки продукції), підбір персоналу. Оцінка ефективності роботи підприємства – звітність виконавчому директору.

Керуючий ТОВ "Білорусь"

з 07.2015 по 01.2016 (6 місяців)
ТОВ " Білорусь", Чернігів (Сільське господарство, агробізнес)

Керівництво повною життєдіяльністю сільгосппідприємства (1200 га землі, 300 голів ВРХ), 60 осіб штат підприємства. Представництво в органах місцевого самоврядування, контролюючих інстанціях, планування посівів, організація польових робіт, закупівля посівного матеріалу, добрив, підбір персоналу, організація обслуговування та ремонту с/г техніки, збут продукції, робота з пайовиками, збільшення посівних площ, підтримка життєдіяльності підприємства в умовах нестабільного фінансового становища на належному рівні. Основні культури – соняшник, кукурудза.

Начальник служби безпеки ТОВ "Білорусь"

з 08.2014 по 07.2015 (11 місяців)
ТОВ " Білорусь", Чернігів (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення повної безпеки підприємства. Забезпечення всіх об'єктів фіз охороною, контроль охорони, повний контроль за всіма роботами по підприємству, контроль витрати палива, мінеральних добрив, контроль ремонту техніки, закупівлі запчастин, моніторинг цінової політики на запчастини та матеріали, що закуповуються на підприємства.

Заступник директора оптової бази (керівник оптової бази)

з 10.2012 по 06.2014 (1 рік 8 місяців)
ТОВ " Петрас", Донецьк (Транспорт, логістика)

Дистрибуція продукції Coka-Cola у м. Донецьку та області. Переговори з клієнтами та підписання договорів співробітництва. Робота з торговим відділом Сoka-Cola у м. Донецьку, контроль усієї життєдіяльності оптової бази. Підпорядкування 60 персоналу. Управління відділом транспортної логістики, складом готової продукції, відділом продажів. Контролює стан автопарку, списання оприбуткування ПММ та запчастин. автопарку, логістика (складання маршрутів доставки продукції), підбір персоналу.

Менеджер з адміністративної діяльності

з 04.2012 по 10.2012 (6 місяців)
ТОВ " Петрас", Донецьк (Транспорт, логістика)

Робота 1С (8.2), прийом та обробка заявок, робота з ДКЗ, робота з торговими представництвами, оформлення документів на прийом та звільнення співробітників.

Маркшейдер маркшейдерсько-геодезичного відділу апарату управління

з 02.2008 по 04.2012 (4 роки 2 місяці)
ПАТ «Укрнафта» НГВУ «Охтирканафтогаз»,, Охтирка (Гірнича промисловість)

Маркшейдерсько-геодезичні роботи, топосьємка, нівеліровка.Робота з документацією з відведення земельних ділянок під нафтогазові свердловини, нафтогазопроводи. . Узгодження проектної документації щодо відведення земельних ділянок під нафтогазодороги та нафтогазопроводи в сільрадах, районних, обласних, державних адміністраціях. Інженерні пошуки нафтогазопроводу.

Інженер маркшейдерсько-геодезичного відділу апарату управління

з 07.2007 по 02.2008 (7 місяців)
ПАТ «Укрнафта» НГВУ «Охтирканафтогаз»,, Охтирка (Гірнича промисловість)

Маркшейдерсько-геодезичні роботи, топосьємка, нівелювання.

Освіта

Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу

Інженерно-екологічний,Землевпорядкування та кадастр, Ивано-Франковск
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Додаткова інформація

Рудь Олександр Іванович

Мета: здобуття посади керівника у сфері торгівлі, логістики,
Очікуваний рівень доходу: від 20 000 грн.
Особиста інформація:
Дата народження: 28.10.1984 року
Проживання: м. Чернігів
Моб. тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: одружений.
Освіта:
2002-2007 Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу
Факультет: інженерно-екологічний
Спеціальність: «Землевпорядкування та кадастр»
Професійний досвід:
08.2007 – 02.2008 ПАС «Укрнафта» НГВУ «Охтирканафтогаз»
Посада: інженер маркшейдерсько-геодезичного відділу апарату управління
02.2008 – 04.2012 ПАС «Укрнафта» НДВУ «Охтирканафтогаз»
Посада: маркшейдер маркшейдерсько-геодезичного відділу апарату управління

06.2012 – 10.2012 ТОВ «Петрас»
Посада: менеджер з адміністративної діяльності
Обов'язки: робота 1С (8.2), прийом та обробка заявок, робота з ДКЗ, робота з торговими представництвами, оформлення документів на прийом та звільнення працівників.
10.2012 – 07.2014 ТОВ «Петрас»
Посада: заступник директора оптової бази (керівник оптової бази)
Обов'язки: Дистрибуція продукції Coka-Cola у м. Донецьку та області.
З 08.2014р. до 07.2015р. ТОВ "Білорусь" Чернігівська область.
Посада: Начальник служби безпеки ТОВ «Білорусь» Чернігівська область
Обов'язки: Забезпечення повної безпеки як фізичної, так і економічної сільгосппідприємства ТОВ «Білорусь»
з 07.2015 до 01.2016 ТОВ «Білорусь» Чернігівська область.
Посада: керуючий ТОВ «Білорусь» Чернігівська область.
Обов'язки: Повне забезпечення життєдіяльності сільгосппідприємства (від 1,3 тис. га). Колектив підприємства від 40 осіб та більше.
20.04.2017-19.04.2018 – ТОВ «Лого-Транс» м. Запоріжжя
Посада: заступник директора оптової бази (керівник оптової бази-філії)
Обов'язки: Логістика продукції IDS BORJOMI UKRAINE у м. Запоріжжі та області.
01.05.2018 – 01.10.2018 ТОВ «Лого-Транс» м. Одеса
Посада: заступник директора оптової бази (керівник оптової бази-філії)
Обов'язки: Дистрибуція продукції Coka-Cola та ППБ у м. Одеса та області.
02.10.2018-20.03.2019 ТОВ «Лого-Транс»
Керівник транспортного відділу – 150 машин. Повне забезпечення життєдіяльності автопарку, закупівля запчастин нових та б/в, контроль ремонтів, витрата палива. Закупівля ПММ.
Серпень 2020- по теперішній час. ДП «Укравтогаз»
Начальник АГНКС з продажів.
Функціональні обов’язки: Керівництво та забезпечення господарської діяльності АГНКС , забезпечення виконання завдань та планових показників по реалізації стисненого природного газу (СПГ), додержання чинних стандартів обслуговування клієнтів, розширення клієнтської бази споживачів СПГ в регіоні, продаж автомобілів на обладнаних метановими установками, постійне удосконалення організаційних питань по удосконаленню обслуговування клієнтів. Додержання чинного законодавства.
Професійні навички: володіння ПК досвідченим (пакет MS Office, Internet, E-mail), досвід ведення переговорів, адміністративно-управлінської роботи, побудови системи продажів, підбору кадрів, права водія категорії «А,В,С», стаж водіння 20 років.
Професійні якості: високий рівень працездатності, відповідальність, дисциплінованість, акуратність, відсутність схильності до вирішення особистих питань у робочий час.
Мови: російська, українська – вільно, англійська – середній рівень.
Особисті якості: стійкість у стресових ситуаціях, винахідливість, здатність швидко орієнтуватися у складних ситуаціях.
Інше: наявність власного автомобіля, готовність до відряджень. Готовий до відряджень.
Хочу додати дуже важливе, що не саме мені потрібна посада керівника, директора, я шукаю роботу, хорошу роботу з гідною заробітною платою. Посада не має значення. Готовий працювати у логістиці, дистрибуції, автотранспортному бізнесі, у сфері продажів, с/р. Дуже чекаю на ваші пропозиції. Досвід роботи ви бачите. Готовий до переїзду в інше місто. Готовий до відряджень.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: