Резюме від 11 травня 2017

Ольга

Продавец-консультант, 3 200 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Вараш

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Двірник- прибиральниця

з 12.2002 по 10.2016 (13 років 10 місяців)
Кузнецовське Міське Комунальне Підприємство, Вараш (Кузнецовськ) (Надання послуг населенню по прибираню територій і підїздів)

Прибирання закріпленої території від сміття. Вивіз листя в осінній період. Очищення пішохідних доріг від снігу і льоду. Підтримання чистоти і порядку.

Освіта

Нововолинський-електромеханічний технікум

Економіка (молодший спеціаліст), Вараш (Кузнецовськ)
Середня спеціальна, з 2004 по 2006 (1 рік 6 місяців)

Навчання проводилось на заочній формі. Сесія проходила по-місцю проживання студентів в школі №2 Екзамени теж проходили в м.Вараш і видавались дипломи державного зразка.

Додаткова інформація

Після закінчення Сокиринського ПТУ-36 (Лаборант-овочівник) 1996-1999р. тимчасово працювала на місцевому ринку-продаж хлібобулочних виробів. Потім не працювала а в 2004році влаштувалась в КМКП-двірник до 2016р.Розрахувалась з причин не виплати зарплати. Маю власні захоплення-вишивати картини і різну тематику. Маю сімю-чоловік і син проживаємо всі разом в квартирі. Син навчається в Університеті Драгоманова. Хочу навчитись новому в запропонованій професії мати нові досягнення. Цікаву роботу і гідно оплачувану зарплату.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: