Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 листопада 2023 PRO

Геннадій

Графічний дизайнер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер

з 09.2019 по нині (4 роки 7 місяців)
Укр Друк UA, Київ (Видавництво, поліграфія)

Підготовка до друку матеріалів замовника, розробка своїх макетів для замовників (векторні, растрові, верстка), адаптація чи переробка макетів згідно вимог друкарні для всіх видів друку. Пошук зображень, розробка колажів для створення макетів для замовника із дотриманням бренд-ідентичності компанії, дотримання встановлених стандартів та стилю. Портфоліо: https://drive.google.com/file/d/1dKgg_UvHzvl4_RtPkP-7JTlpOneAORog/view?usp=sharing

Дизайнер, системний адміністратор

з 04.2007 по 08.2019 (12 років 4 місяці)
СДС (Севітол), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створення дизайну нового бренду для продукції, що вийшла на український ринок, брендування канцелярскої продукції, спецодягу, створення та адаптація іноземних каталогів, дизайн упаковки для нового продукту.
Створення шаблонів та дизайну для web-сайтів, flash- та gif - анімації, підготовка графічного контенту та завантаження на сайти. Наповнення сайтів. Адаптація готових макетів для веб-публикацій, розсилання по e-mail, акціонних пропозицій.
Підготовка до проведення виставок (дизайн стендів, брендування, графічне наповнення (плакати, стелажі, вивіски), розробка зовнішнього вигляду та / або окремих елементів для виставкового обладнання компанії, відеоряд - конвертування під вимоги відеоплеєра). Підготовка до семінарів (презентації, матеріали для ознайомлення, рекламні листівки, каталоги, буклети, CD и т.п).
Переклад, дизайн та верстка каталогів закордонної продукції, нової лінії продуктів. Брендування автомобільної, спецтехніки. Створення макетів для широкоформатного друку (бігборди, розтяжки). Реклама в ЗМІ. Адаптація макетів під вимоги типографії. Розробка креативних та рекламних матеріалів (листівки, буклети, календарі, каталоги, плакати, банери, візитівки, бірки, тощо)
Супровождення об'єднанної локальної мережі в фізично віддаленних офісах (адміністрування та настройка, крупнвузловий ремонт компьютерної техніки, консультування користувачів и т.д.)

Дизайнер

з 12.2004 по 04.2007 (2 роки 4 місяці)
21 век, ресторани Царське Село, СССР, Первак, Корона Клуб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розроботка макетів рекламної поліграфічної та сувенірної продукції: фірмового стилю, іміджевих макетів для ЗМІ, рекламних флаєрів, пакетів, плакатів, вуличної реклами, оригінал-макетів згідно концепції ресторанів та зауважень керівництва.
Оновлення сайта ресторану
Цифрова фото зйомка. Професійна обробка фотографій для друку.
Зміна дизайну меню ресторанів згідно концепції ресторанів чи тематики вечірки, розроботка макетів запрошень та розсилань.
Підготовка макетів до друку для оперативної поліграфії, під офсет, для журнальної продукції згідно вимог до друку.
Обмальовка макетів низької роздільної здатності для використання у векторному вигляді.
Візуалізація акцій та рекламных заходів
Розроботка макетів для журналів и газет: "Афиша", "Вся неделя", "Деловая столица", "Эго", "Женский журнал", "Компаньон", "Б-52", "What's on", "Kiev Post", "Деловой журнал", "Папарацци", "Галицкие контракты" та інш.

Дизайнер-верстальщик, пре-пресс оператор

з 01.2003 по 12.2004 (1 рік 11 місяців)
Полиграфические компании "Твиса лтд", "Пятый элемент", Киев (Видавництво, поліграфія)

Генерація ідей.
Розробка та створення макетів логотипів, флаєрів, листівок, візиток та інш. згідно завдання, обмальовка макетів для більш якісного друку.
Створення гільошних сіток.
Додрукарська підготовка та друк макетів на цифровій машині Xerox DocuColor 2045, Faiery RIP, різографі.
Организація взаімодії з технічним центром Xerox.
Підготовка макетів для репроцентру (Lytton) для офсетного друку, термодрук. (Верстка, імпозиція, зміна макету згідно вимог друкарської машини)
Верстка, кольорокорекція та друк макетів та документів.
Адміністрування локальної мережі.

Освіта

КПІ

ПБФ, Прилади, системи неруйнівного контролю, Київ
Вища, з 1990 по 1996 (5 років 5 місяців)

КТРЕ

Радіоприладобудування, технік, Київ
Середня спеціальна, з 1986 по 1990 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Adobe InDesign MS Office Малювання Windows Adobe Flash Adobe Acrobat Reader Adobe Дизайн Adobe PageMaker ABBYY FineReader Адміністрування Управлінські навички Опыт работы в цифровой (Xerox DC) и офсетной типографиях Цілеспрямованість Креативність Дизайн пакування Розробка фірмового стилю Розробка дизайну банерів Творчий підхід Корекція кольору Розробка дизайну логотипів Робота в команді Доброзичливість Пунктуальність Дотримання дедлайнів

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Телеграм,Viber, Whats App
Портфоліо: https://drive.google.com/file/d/1dKgg_UvHzvl4_RtPkP-7JTlpOneAORog/view?usp=sharing

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: