• PRO

Вікторія

Сушеф, старший зміни, кухар (лівий берег), 40 000 грн

Розглядає посади:
Сушеф, старший зміни, кухар (лівий берег), Суші-кухар, Кондитер
Вид зайнятості:
повна
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 07.2024 по 04.2025 (9 місяців)
Сусіди, бістро, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Інвентаризація
Розробка технологічних карт
Введення страв в меню
Закупівельний облік
Навчання персоналу

Піцайоло

з 01.2024 по 03.2024 (2 місяці)
Фора, ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)

Введення виробничої бухгалтерії, паперових звітів
Контроль термінів ВКСГ
Робота з автоматичним пресом для розкочування тіста, експлуатація та очистка згідно техніки безпеки

Кухар(універсал)

з 07.2022 по 12.2022 (5 місяців)
Meiwei, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал
Навички приготування всіх страв в меню згідно ТК

Кухар 5 розряду нічний кухні казино

з 12.2021 по 06.2022 (6 місяців)
Fairmont Grand Hotel Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв гарячого та холодного процесів згідно заявлених норм та технологічних карт

Кухар універсал

з 02.2021 по 12.2021 (10 місяців)
Хлібний, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування сендвічів, работа з випічкою Стікерування, маркування продукції
Приготування холодних страв та сніданків

Фахівець з обслуговування

з 05.2020 по 10.2020 (5 місяців)
Socar, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Приготування всього асортименту меню згідно статуту та правил компанії
Інвентаризація
Обліки сировини

Кухар холодного процесу, кондитер

з 12.2019 по нині (5 років 8 місяців)
Balmelli Casual Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготуваня перших страв, сніданків, салатів, стартерів, десертів, соусів та кондитерського декорування.
Робота з інвентарем та ТК згідно санітарних норм та правил зберігання та використання продукції.

Кухар гарячого процесу

з 12.2018 по 11.2019 (11 місяців)
ТОВ " Пароди", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування пасти
Різотто
Гарячих закусок
Перших страв, мясних та рибних.
Італійська кухня під шефством шеф-кухаря італійця.

Кухар універсал

з 06.2017 по 05.2018 (11 місяців)
Какао Блюз, Киев (Харчова промисловість)

Досвід роботи на гарячому та холодному процесах.
Також кондитерка.
Прготування перших страв, м'ясних та гарнірів.
Обвалювання м'яса, робота з рибою та морепродуктами.
Приготування та видача холодних страв .
Приготовление соусів та кремів.
Ручне розкочування та приготування тіста для піци.
Також суші процесс.

Майстер виробництва

з 06.2016 по 06.2017 (1 рік)
ТОВ "Роял Фуд", Боярка (Харчова промисловість)

Виготовлення, фасування згідно технологічних карт напівфабрикатів для мережі ресторанів Пузата Хата.
Виконання принципів ротації продукції FI-FO, ведення відповідної документації, стікерування та вакумування у великих масштабах на промисловому обладнанні.
Ведення обліку залишків та переобліки.

Кухар універсал, касир

з 01.2014 по 07.2016 (2 роки 6 місяців)
"Burger Club ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування: ролів, салатів, бургерів, донерів та всіх необхідних н/ф.
Робота з кассою, обслуговування гостей.

Освіта

Університетский коледж імені Бориса Грінченко

Правознавство, Київ
Середня спеціальна, з 2010 по 2015 (5 років)

Спеціаліст в галузі права, юрист.

Знання і навички

  • MS Word
  • Быстрый набор текста

Додаткова інформація

Вмію працювати в команді.
Акуратист в роботі.

Люблю чистоту і порядок у всьому.
Роботу змінювала через обставини в країні, особисті погляди та бажання навчитись чомусь новому .


Дуже хотілося б працювати на лівому березі, ближче до дому. Дитина шкільного віку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: