- PRO
Вікторія
Сушеф, старший зміни, кухар (лівий берег), 40 000 грн
- Розглядає посади:
- Сушеф, старший зміни, кухар (лівий берег), Суші-кухар, Кондитер
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3975972/
Досвід роботи
Су-шеф
з 07.2024 по 04.2025
(9 місяців)
Сусіди, бістро, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Інвентаризація
Розробка технологічних карт
Введення страв в меню
Закупівельний облік
Навчання персоналу
Піцайоло
з 01.2024 по 03.2024
(2 місяці)
Фора, ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)
Введення виробничої бухгалтерії, паперових звітів
Контроль термінів ВКСГ
Робота з автоматичним пресом для розкочування тіста, експлуатація та очистка згідно техніки безпеки
Кухар(універсал)
з 07.2022 по 12.2022
(5 місяців)
Meiwei, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
Навички приготування всіх страв в меню згідно ТК
Кухар 5 розряду нічний кухні казино
з 12.2021 по 06.2022
(6 місяців)
Fairmont Grand Hotel Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв гарячого та холодного процесів згідно заявлених норм та технологічних карт
Кухар універсал
з 02.2021 по 12.2021
(10 місяців)
Хлібний, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування сендвічів, работа з випічкою Стікерування, маркування продукції
Приготування холодних страв та сніданків
Фахівець з обслуговування
з 05.2020 по 10.2020
(5 місяців)
Socar, Київ (Автобізнес та автосервіс)
Приготування всього асортименту меню згідно статуту та правил компанії
Інвентаризація
Обліки сировини
Кухар холодного процесу, кондитер
з 12.2019 по нині
(5 років 8 місяців)
Balmelli Casual Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготуваня перших страв, сніданків, салатів, стартерів, десертів, соусів та кондитерського декорування.
Робота з інвентарем та ТК згідно санітарних норм та правил зберігання та використання продукції.
Кухар гарячого процесу
з 12.2018 по 11.2019
(11 місяців)
ТОВ " Пароди", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування пасти
Різотто
Гарячих закусок
Перших страв, мясних та рибних.
Італійська кухня під шефством шеф-кухаря італійця.
Кухар універсал
з 06.2017 по 05.2018
(11 місяців)
Какао Блюз, Киев (Харчова промисловість)
Досвід роботи на гарячому та холодному процесах.
Також кондитерка.
Прготування перших страв, м'ясних та гарнірів.
Обвалювання м'яса, робота з рибою та морепродуктами.
Приготування та видача холодних страв .
Приготовление соусів та кремів.
Ручне розкочування та приготування тіста для піци.
Також суші процесс.
Майстер виробництва
з 06.2016 по 06.2017
(1 рік)
ТОВ "Роял Фуд", Боярка (Харчова промисловість)
Виготовлення, фасування згідно технологічних карт напівфабрикатів для мережі ресторанів Пузата Хата.
Виконання принципів ротації продукції FI-FO, ведення відповідної документації, стікерування та вакумування у великих масштабах на промисловому обладнанні.
Ведення обліку залишків та переобліки.
Кухар універсал, касир
з 01.2014 по 07.2016
(2 роки 6 місяців)
"Burger Club ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування: ролів, салатів, бургерів, донерів та всіх необхідних н/ф.
Робота з кассою, обслуговування гостей.
Освіта
Університетский коледж імені Бориса Грінченко
Правознавство, Київ
Середня спеціальна, з 2010 по 2015 (5 років)
Спеціаліст в галузі права, юрист.
Знання і навички
- MS Word
- Быстрый набор текста
Додаткова інформація
Вмію працювати в команді.
Акуратист в роботі.
Люблю чистоту і порядок у всьому.
Роботу змінювала через обставини в країні, особисті погляди та бажання навчитись чомусь новому .
Дуже хотілося б працювати на лівому березі, ближче до дому. Дитина шкільного віку.
Схожі кандидати
-
Шеф, су-шеф, старший кухар
80000 грн, Київ -
Старший кухар
45000 грн, Київ -
Помічник на кухню
Київ -
Помічник на кухню
Київ, Ірпінь , ще 2 міста -
Начальник зміни
Київ, Вінниця , ще 5 міст