Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Дмитро

Юрист, адвокат, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист (адвокат)

з 04.2016 по нині (8 років 1 місяць)
ТОВ "Трансгазпром", ТОВ "Скела Терциум", ТОВ "Синергія Газ енерджи", ТОВ "Т-Газ" (група компаній), Київ (Юриспруденція)

•Здійснення оперативного управління та контролю за правовою роботою Товариств (відділом корпоративних прав, відділом договірної роботи, судовим відділом).
•Забезпечення додержання законності, захист прав та інтересів Товариств.
•Організація та юридичне забезпечення захисту прав та інтересів Товариств в якості позивача, відповідача та третьої особи в загальних, господарських, адміністративних судах на усіх рівнях судових інстанцій та третейському суді у різноманітних категоріях справ, зокрема, у справах про: стягнення грошових коштів; банкрутство; розірвання/зміну/визнання недійсними господарських договорів; повернення майна; визнання права власності; трудові спори; визнання спеціальних дозволів недійсними, – як шляхом безпосередньої участі в судовому процесі та підготовки будь-яких процесуальних документів (в т.ч. позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви/заперечення, пояснення, клопотання), так і шляхом організації процесу.
•Робота з контролюючими органами: написання заперечень на акти органів Фінансової інспекції та податкових органів; оскарження податкових повідомлень - рішень в адміністративному й судовому порядку; успішний досвід судових спорів з контролюючими органами.
•Представництво інтересів Товариств в Державному Департаменті з питань банкрутства Міністерства економіки України (раніше).
•Робота з Державною виконавчою службою: підготовка та подача заяв про відкриття, закриття або зупинення виконавчого провадження; написання заяв про арешт коштів та майна боржника; оскарження дій державного виконавця.
•Комплексний юридичний супровід ліквідаційної процедури дочірніх підприємств.
•Правова експертиза запитів/вимог державних органів.
•Договірна робота (написання договорів, їх аналіз та супровід).

Директор юридичного департаменту Національної акціонерної компанії "Надра України"

з 08.2015 по 03.2016 (7 місяців)
Національна акціонерна компанія «Надра України», Київ (Видобуток нафти та газу)

• Здійснення оперативного управління та контролю за роботою відділів Департаменту правового забезпечення Компанії (відділом корпоративних прав, відділом договірної роботи, судовим відділом та відділом загально-правової роботи).
• Організація роботи і ефективної взаємодії всіх відділів Департаменту правового забезпечення, у тому числі, у взаємовідносинах з іншими структурними підрозділами Компанії.
• Забезпечення додержання законності в діяльності Компанії, захист її прав та інтересів.
• Організація та юридичне забезпечення захисту прав та інтересів Компанії в якості позивача, відповідача та третьої особи в загальних, господарських, адміністративних судах на усіх рівнях судових інстанцій та третейському суді у різноманітних категоріях справ, зокрема, у справах про: стягнення грошових коштів; банкрутство; розірвання/зміну/визнання недійсними господарських договорів; повернення майна; визнання права власності; трудові спори; визнання спеціальних дозволів недійсними, – як шляхом безпосередньої участі в судовому процесі та підготовки будь-яких процесуальних документів (в т.ч. позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви/заперечення, пояснення, клопотання), так і шляхом організації процесу.
• Робота з контролюючими органами: написання заперечень на акти органів Фінансової інспекції та податкових органів; оскарження податкових повідомлень - рішень в адміністративному й судовому порядку; успішний досвід судових спорів з контролюючими органами.
• Представництво інтересів Компанії в Державному Департаменті з питань банкрутства Міністерства економіки України (раніше).
• Робота з Державною виконавчою службою: підготовка та подача заяв про відкриття, закриття або зупинення виконавчого провадження; написання заяв про арешт коштів та майна боржника; оскарження дій державного виконавця.
• Комплексний юридичний супровід ліквідаційної процедури дочірніх підприємств.
• Правова експертиза запитів/вимог державних органів.
• Договірна робота (написання договорів, їх аналіз та супровід).

У листопаді 2015 р. нагороджений грамотою "За особливі досягнення в роботі".

Начальник відділу судового захисту

з 09.2010 по 08.2015 (4 роки 11 місяців)
Національна акціонерна компанія «Надра України», Київ (Видобуток нафти та газу)

Організація та юридичне забезпечення захисту прав та інтересів Компанії в якості позивача, відповідача та третьої особи в загальних, господарських, адміністративних судах на усіх рівнях судових інстанцій та третейському суді у різноманітних категоріях справ, зокрема, у справах про: стягнення грошових коштів; банкрутство; розірвання/зміну/визнання недійсними господарських договорів; повернення майна; визнання права власності; трудові спори; визнання спеціальних дозволів недійсними, – як шляхом безпосередньої участі в судовому процесі та підготовки будь-яких процесуальних документів (в т.ч. позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви/заперечення, пояснення, клопотання), так і шляхом організації процесу.

У березні 2011 р., квітні 2013 р. та червні 2014 р. нагороджений грамотами "За особливі досягнення в роботі".

Заступник начальника відділу судового захисту

з 05.2008 по 09.2010 (2 роки 4 місяці)
Національна акціонерна компанія «Надра України», Київ (Видобуток нафти та газу)

Організація та юридичне забезпечення захисту прав та інтересів Компанії в якості позивача, відповідача та третьої особи в загальних, господарських, адміністративних судах на усіх рівнях судових інстанцій та третейському суді у різноманітних категоріях справ, зокрема, у справах про: стягнення грошових коштів; банкрутство; розірвання/зміну/визнання недійсними господарських договорів; повернення майна; визнання права власності; трудові спори; визнання спеціальних дозволів недійсними, – як шляхом безпосередньої участі в судовому процесі та підготовки будь-яких процесуальних документів (в т.ч. позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви/заперечення, пояснення, клопотання), так і шляхом організації процесу.

Юрисконсульт

з 06.2007 по 05.2008 (11 місяців)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Пріоритет-Консалтинг», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

• У сфері господарських відносин: правовий супровід господарської діяльності юридичних осіб шляхом надання консультацій та роз’яснень з правових питань; розробка та експертиза господарських договорів (в т.ч. договорів оренди, комісії, купівлі - продажу, відступлення прав вимоги та переведення боргу, договорів про спільну діяльність, поставки, попередніх договорів).
• У сфері процесуального права: представництво інтересів клієнтів в місцевих, господарських та адміністративних судах усіх рівнів судових інстанціях, в третейському суді, - шляхом підготовки та написання процесуальних документів, зокрема, позовних заяв, зустрічних позовів, претензій, розрахунків, відзивів, пояснень, апеляційних та касаційних скарг, а також участі в судових засіданнях; юридичний супровід виконавчого провадження.
• У сфері земельних відносин: правове консультування та юридична допомога, в т.ч. щодо отримання земельної ділянки в оренду, у власність, порядку зміни цільового призначення землі; підготовка договорів оренди, купівлі-продажу земельних ділянок.
• У сфері трудових відносин: розробка трудових договорів, в тому числі контрактів; підготовка наказів, посадових інструкцій, колективних договорів, правове забезпечення дотримання законодавства при звільненні працівників.
• У сфері цивільних, спадкових, житлових, сімейних відносин: юридична експертиза документів; надання усних та письмових консультацій з питань узаконення будівництва, поділу спільного майна подружжя, спадкування, виселення, порядку визнання особи такою, що втратила право користуватися житловим приміщенням, інше.

Основні досягнення: успішне надання консультацій та написання юридичних висновків; позитивне вирішення більшості судових спорів клієнтів; написання аналітичних висновків, які представлялися на семінарах.

Юрисконсульт

з 08.2005 по 06.2007 (1 рік 10 місяців)
Публічне акціонерне товариство "Укрсиббанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Консультація позичальників щодо умов кредитування та процедури отримання кредиту; аналіз платоспроможності позичальників; оформлення споживчих кредитів; перевірка, підготовка документів та повне їх супроводження до отримання клієнтом кредиту; оформлення договорів, моніторинг проблемних кредитів, претензійно-позовна робота, інше.

Освіта

Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди

Юридичний, правознавство, Харків
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 11 місяців)

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Відданість своїй професії, спрямованість на результат, володіння навиками ділового спілкування та проведення переговорів, здатність як до прийняття самостійних рішень, так і до командної роботи, готовність до великого обсягу навантаження, готовність до відряджень.

Схожі кандидати

Адвокат, юрисконсульт
25000 грн, Київ, Бровари

Адвокат, начальник юридичного відділу (управління)
45000 грн, Київ, Дніпро , ще 3 міста

Юрист, адвокат
15000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист, адвокат
Київ, Дистанційно

Юрист, адвокат
Київ, Дистанційно

Адвокат, юрист
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: