Резюме від 12 квітня 2024 PRO

Надежда

Психолог, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
67 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Психолог

з 04.2014 по нині (10 років 1 місяць)
Воинская часть, Днепр (Днепропетровск) (Охорона, безпека, оборона)

З квітня 2014 року по теперішній час – практикуючий психолог у військовій частині Державної спеціальної служби транспорту.

Освіта

Полтавський державний педагогічний інститут

Історичний факультет, Полтава
Вища, з 1974 по 1978 (3 роки 11 місяців)

Вчитель історії та суспільствознавства
2-га Спеціальність Психолог-практик
2-га Освіта , 2000-2001 Дніпропетровський державний університет, факультет психології

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

МАЗАН НАДІЯ ІЛЛІВНА

1-ша Освіта 1974-1978 –Полтавський державний педагогічний інститут, історичний факультет

2-га Освіта

2000-2001 Дніпропетровський державний університет, факультет психології

1-ша Спеціальність

Вчитель історії та суспільствознавства

2-га Спеціальність

Психолог-практик

Загальний стаж роботи 42 роки

Стаж роботи психологом 16 років

Професійний досвід З квітня 2014 року по теперішній час – практикуючий психолог у військовій частині Державної спеціальної служби транспорту. З липня 2012 року по березень 2014 року – практикуючий психолог Центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді Красногвардійської районної в м. Дніпропетровську Ради. З вересня 2007 року по червень 2012 рік – спеціаліст сектору зв’язків з громадськістю ДДУ УМВС України в Дніпропетровській області. Лютий 2005 – листопад 2006 рік – практикуючий психолог у дитячому домі з дітьми з девіантною поведінкою віком з 3 до 21 року. З травня 2004 по січень 2005 – методист відділення психології Відкритого міжнародного університету розвитку людини, Дніпропетровська філія. З вересня 2003 по квітень 2004– практикуючий психолог Дніпропетровського державного фінансово-економічного інституту. З жовтня 2001 по квітень 2003 року – практикуючий психолог Дніпропетровського обласного медичного ліцею-інтернату.

Додаткові відомості Працювала практикуючим психологом в центрах реабілітації міста Дніпра. Проводила тренінгові заняття за

тематикою «Шляхи виходу з конфліктних ситуацій», «Роль та значення позитивної установки», «Як позбавитися негативних емоцій» та іншими. Проводжу індивідуальні консультації по взаємовідносинам у колективі, між чоловіком та жінкою, вмію коректно вести діалог та привернути до себе співрозмовників, даю поради щодо вирішення проблем у конкретних життєвих ситуаціях. Маю майже 250 позитивних відгуків. Є членом Національного Союзу журналістів України. Публікуюся в газетах «Кримінальна панорама», «Наше місто». Пишу статті про особистість, її роль та призначення у суспільстві, про роботу поліції у складних умовах теперішнього часу. Маю досвід роботи зі зверненнями громадян. Писала статті про людей бізнесу, брала інтерв’ю та їздила з дорученнями від видавництва у відрядження.

Закінчила курси телеведучих у2001 році. Маю досвіт роботи з підготовки сюжетів для телебачення.

Володіння іноземними

мовами Німецька, іспанська зі словником

Адреса: 49125 м. Дніпро,
м.т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Приймала участь у Науково-практичній конференції Українського товариства психотерапевтів «Психіатрія, психологія, психотерапія – шляхи взаємодії», 2005 р., Науковій конференції «Психоаналіз та суспільство» у 2006 р., Творчому семінарі з клієнт – центрованої ігрової психотерапії з дітьми в 2006 році, Семінарі «Символодрама» – у 2007 році,

Приймаю участь в роботі українсько-американського проекту «Молодь на роздоріжжі».

Схожі кандидати

Військовий психолог, соціальний працівник, волонтер, перекладач, фіксер
Дніпро, Запоріжжя , ще 6 міст

Психолог
Дніпро

Психолог
Дніпро

Психолог
Дніпро

Психолог
Дніпро

Психолог
29000 грн, Дніпро, Костянтинівка (Донецька обл.), Краматорськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: