Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 березня 2024

Руслан

Адвокат по уголовным делам, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Долина
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Коцкович Руслан Михайлович.
29 листопада 1976 року народження.

Адреса місця реєстрації : с. Розточки, Долинський район,
Івано – Франківської області, 77535.

Адраса фактичного місця проживання : вул. Грушевського, дім № 9, кв.№17,
м. Долина, Івано – Франківської області, 77503.

Телефони мобільні : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Особисті дані : українець, розлучений, на утриманні троє неповнолітніх дітей (сини : Михайло – 9 років, Олександр – 7 роки і Станіслав – 5 роки).

Адрес електронної пошти : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета (ціль):

Найти найкраще застосування своїх знань та опиту, получити перспективну, інтересну, стабільную і високооплачувану роботу, де я зможу получити моральне і матеріальне задоволення. Хочу мати можливість развиватися дальше.

Бажана заробітна плата: від 000 грн.

Освіта :

1994 року – закінчив Долинську загальноосвітню школу I-III ступеня № 6.
в м. Долина, Івано – Франківської області.

1994 – 1998 роки – навчання в Університеті внутрішніх справ м. Харкова,
на денній формі формі навчання, за спеціальністю – правознавство, де прис-
воєно кваліфікацію спеціаліста – юриста.

Трудова діяльність :

1994 – 1998 роки – проходив службу в органах внутрішніх справ Івано – Франківської області (в період навчання в Університеті внутрішніх справ).

14. 10. 1998 року – призначений помічником – стажистом Канівського між - районного прокурора Черкаської області.

22. 07. 1999 року – призначений помічником Канівського міжрайонного прокурора Черкаської області.

02. 10. 2000 року – звільнений з посади помічника Канівського міжрайон - ного прокурора Черкаської області, за ст. 38 КЗпП України – за власним бажанням.

З 2005 року по даний час – працюю адвокатом (Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, за № 541, від 09. 12. 2005 року, видане Івано – Франківської кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури).

Знання та навики :

- цивільне, сімейне, спадкове, адміністративне, житлове, трудове, господарсь ке, земельне і кримінальне право та відповдні процесуальні права (цивіль - ний, адміністративний, господарський та кримінальні судові та досудові про- цеси);

- підготовка та складання процесуальних документів та інших документів правового характеру (заяв, позовних заяв, апеляційних і касаційних скраг, заяв за нововиявленими та винятковими обставинами, різного роду заяв, скарг, підготовка та укладання договорів для фізичних і юридичних осіб, тощо);

- ведення судових справ, представництво і захист інтересів фізичних та юри- дичних осіб у судах всіх інстанцій, інших державних органах та устано - вах, в тому числі в контролюючих та правоохоронних органах і органах прокуратури, робота з органами державної виконавчої служби по викона- нню рішень суду на користь фізичних чи юридичних осіб, вивчення та аналіз нового законодавства, складання листів для отримання різноманіт - них дозволів і висновків, написання різного роду претензій юридичним особам, допомога їм в правовому забезпеченні підприємницької діяльності;

- аналіз та розробка господарських договорів, претензійно-позовна робота (складання адвокатських запитів, позовів, апеляційних та касаційних скарг та багато інших процесуальних документів);

Додаткові відомості :

Вільно володію російською мовою. Рідна мова – українська.
Практичний досвід роботи з компютером.
Маю права водія та досвід керування автомобілем. У своїй власності маю автомобіль.

Інші навики :

Компьютер– користувач з достатнісм рівнем знань. Вільне володіння програ- мами: правова система «ЛІГА», Інтернет, Word, Excel, електронна пошта.

Особисті якості :

відповідальність за свої слова і поступки, порядність, комунікабельність, до - ведення работи до кінцевого результату, уважність та чесність, ціленаправле ність і цілеспрямованість, уміння працювати в команді,висока працездатність енергічність, готовий до командіровок, переїзду,добросовісний, старанний, наполегливий, маю логічний склад мислення, відповідальний. Постійно вдосконалюю свій інтелектуальний рівень.

Р. М. Коцкович.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: