Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3982462

Головний конструктор проєкту, 164 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-конструктор

з 04.2021 по 05.2022 (1 рік 1 місяць)
Акціонерне товариство "Сумське машинобудівне науково-виробниче об'єднання "Інжиніринг", Суми (Розробка обладнання для нафтогазової та хімічної промисловості)

Розробка та конструювання декантерних центрифуг, спеціального обладнання для газової промисловості. Розрахунки приводів та планетарних редукторів для центрифуг.

Інженер-конструктор

з 08.2020 по 04.2021 (8 місяців)
ПАТ "Сумський завод "ЕНЕРГОМАШ", Суми (Машинобудування та ремонт обладнання нафтогазової промисловості)

Розробка ремонтної документації для виготовлення деталей для обладнання нафтогазової промисловості (смоки), верстатного обладнання. Розроблен проект сепараційної посудини високого тиску (4МПа) для станцій дебиту свердловин типу "ОЗНА".

Конструктор технічного відділу (віддалена робота із зазначеної тематики по контракту)

з 06.2018 по 11.2019 (1 рік 5 місяців)
ТОВ «Прилуцький завод — «Білкозин», Прилуки (Виробництво штучних колагенових оболонок для виробництва ковбас)

Розроблені екструдери для переозброєння технологічної лінії:
1. BGEMH 40;
2. BGEMH 40/35/34/32/30DR;
3. BGEMH 40N;
4. DGEMH 40K.

Провідний інженер-конструктор

з 03.2016 по 04.2017 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "ПК "ЕНЕРГОМАШ", Суми (Розробка і виробництво пневмокамерних насосів і пневмообладнання для пневмотранспорту сипучих матеріалів)

Розроблені три пневмокамерних насоса (смока): НПК60.92Н.411.132 (об'ємом 0,6 куб. м), НПК100.92Н.411.132 (об'ємом 1 куб. м), НПК120.22Н.411.122 (об'ємом 1,2 куб. м), чотири типа фільтрувальних пристроїв з рукавними фільтрами, вісім типів пневмоперемикачів для транспортних мереж пневмотранспорту. Розроблені технічні умови (ТУ) для серії повітрозбірників, розроблені відповідні розрахунки для посудин пневмокамерних насосів (смоків).

Провідний інженер-конструктор

з 10.2014 по 05.2015 (7 місяців)
Міжнародний інститут компресорного енергетичного машинобудування (МІКЕМ) концерну Укрросметал, Суми (Машини та агрегати енергетичного машинобудування, компресорне обладнання)

Розробка нового покоління автономних пересувних дизельних насосних агрегатів, технічне опрацювання тендерних пропозицій в енергетиці, гірничій справі.

Головний конструктор

з 10.2013 по 10.2014 (1 рік)
ТОВ "МЕХАНІК", Донецьк (Машинобудування)

Розробка двигуна АКВК3,5-220 для вугледобувних комбайнів серії КА200 і КБТ200 (CORUM GROUP) з литим варіантом виконання корпусу електроблока. Керівництво розробкою ремонтної документації для електричних двигунів вибухозахищеного типу і загальнопромислового виконання (асинхронні, синхронні змінного струму; машини постійного струму).

Провідний інженер-конструктор

з 02.2012 по 10.2013 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "Східвуглемаш", Донецьк-Моспине (Розробка обладнання вугільних збагачувальних фабрик)

Розроблені проекти: покращений аналог насоса типу ШН 250-34 (два варіанти), покращений аналог водокільцевого компресора вакуумного насоса типу КВН 50 / 1,5, точний аналог шламового насоса фірми WARMAN - WARMAN100E-MP, покращений аналог ковшового елеватора ЕО4С, покращений варіант аналог грохоту ГИСЛ-62У, спеціальні вібратори для грохотів серії ГИСЛ-62 і ГИСЛ-62У, аналог машини проборозділочної МПЛ-300М1.

Головний конструктор проекту (ГКП)

з 07.2010 по 01.2012 (1 рік 6 місяців)
ІТЦ "Гірничі машини" (CORUM GROUP), Донецьк (Розробка і виробництво гірничої техніки)

Розробка вузлів і систем вугледобувного комбайна КДК500: ріжучі органи (шнеки), розробка системи охолодження електроприводу комбайна і системи пилопригнічення. Розробка вибухозахищених шнекових виконавчих органів для вугледобувних комбайнів 1ГШ68, 2ГШ68Б, КШ1КГУ, ГШ 500, КДК 500 (ЗАТ Горлівський машинобудівельник).

Провідний інженер-конструктор

з 12.2008 по 01.2010 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Електросвіт", Донецьк (Виробництво промислових і побутових джерел електроживлення серії "Вольтер")

Розробка корпусних деталей і конструкцій для промислових і побутових стабілізованих джерел живлення серії "Вольтер" під технології та обладнання фірми TRUMPF.

Головний конструктор проекту (ГКП)

з 06.2008 по 12.2008 (6 місяців)
ТОВ "Перфопресс", Макіївка (Виробництво запасних частин для гірничого устаткування)

Розробка робочої документації для виробництва деталей і вузлів коксохімічного устаткування (грохоти, молоткові дробарки,
коксовиштовхуючі машини, елементи конструкцій коксових батарей), розробка спеціального виконання шламового насоса ШН250-34.

Головний конструктор проекту

з 04.2008 по нині (16 років)
Машинобудування

Розробка та конструювання спеціального екструдерного обладнання,гірничої техніки, вибухозахищенного електрообладнання, спеціальної оснастки для виробництва бетонних елементів (лего-боки), вантажопідйомне обладнання.

Провідний інженер-конструктор

з 04.2002 по 06.2008 (6 років 2 місяці)
ВАТ Донецький завод гірничорятувальної апаратури (ДЗГА), Донецьк (Розробка і виробництво гірничорятувального обладнання)

Розробка нових і модернізація старих зразків гірничорятувальної техніки: моделі регенеративних дихальних апаратів на стислому
кисні - респіратори (ізолюючі протигази) Р-34, Р-30Р, Р-30Н, Р-30НР, Р-30Е. Остання модель продається в країни ЄС, Індію, Корею, Росію. Для даної серії мною були розроблені пневматичні системи сигналізації наявності залишкового резервного запасу кисню і наявності кисню, також був розроблений новий кіслородорозподілюючий блок з новою,
полегшеною по прикладеному зусиллю, системою аварійного вприскування кисню, також була розроблена нова підвісна система ранця апарату під вимоги європейського стандарту EN145. Також був розроблений новий вузел прямого виміру тиску кисню в кисневому балоні (капіляр з манометром). Займався модернізацією апарату УКП-5 для налаштування респіраторів на стислому кисні.

Інженер-конструктор

з 06.1997 по 09.1999 (2 роки 3 місяці)
Інститут УкрНДІВЕ (ВНДІВЕ), Донецьк (Розробка, виробництво і дослідження вибухозахищеного електрообладнання)

Робота у відділі вибухозахищених рудничних трансформаторів і пересувних комплектних трансформаторних підстанцій. Брав участь в розробці підстанцій серії КТПВ - вузли обмотки і деталювання. За сумісництвом працював в малому підприємстві "НАИР" даного відділу схемотехніком і радіомеханіком. Займався виготовленням, випробуванням і налагодженням спеціальних видів трансформаторів, магнітних підсилювачів для "Укртелеком", малих приватних підприємств. За час роботи в інституті написав кілька наукових статей з теорії розрахунку обертових магнітних полів асинхронних електродвигунів, електростатики, схемотехніці обмоток трансформаторів і теорії діелектричного пробою. Опубліковані в наукових працях УкрНДІВЕ.

Інженер-конструктор

з 08.1990 по 11.1995 (5 років 3 місяці)
Інститут "Дондіпровуглемаш" (ДГУМ), Донецьк (Проектування і конструювання, виробництво гірничих машин і комплексів)

Початок конструкторської діяльності. Робота у відділі МНК - відділ по розробці комбайнів і комплексів для відпрацювання крутих і крутопохилих пластів. Брав безпосередню участь в розробці, виготовленні і промислових випробуваннях комбайнового комплексу "Універсал-90". Одне з виконань вугільного комбайна даного комплексу було темою мого дипломного проекту (виконання з додатковим відстаючим ріжучим барабаном). Був відповідальним розраховувачем з аналізу стійкості гірничої машини у всіх заявлених гірничо-геологічних умовах застосування, в залежності від швидкості подачі комбайна, швидкості різання і потужності, що розвиває привід. Після випробувань брав участь в модернізації проекту - розробляв новий тип виконавчого органу (ріжучі горизонтальні барабани), також розробив на рівні докладного математичного розрахунку та ескізного проекту вентильний електродвигун для перспективного комбайна ДКР типорозміру КУ16.

Освіта

Новочеркаський політехнічний інститут (НПІ, Росія)

Заочний факультет, спеціальність 0634 "Електрифікація і автоматизація гірничих робіт", Новочеркаськ (Росія)
Вища, з 1990 по 1993 (2 роки 9 місяців)

Після закінчення учбового закладу отримав кваліфікацію гірничого інженера-електрика. Диплом з відзнакою.

Донецький політехнічний інститут (ДПІ)

Гірничий електромеханічний факультет (ГЕМФ), спеціальність 0506 МАШ "Гірничі машини та комплекси", Донецьк
Вища, з 1984 по 1990 (5 років 9 місяців)

Після закінчення учбового закладу отримав кваліфікацію гірничого інженера-механіка. Спеціалізація за фахом: конструювання та виробництво гірничих машин та комплексів. Диплом з відзнакою.

Знання і навички

Autodesk Autodesk Inventor MS Office SolidWorks

Додаткова інформація

Пошук і створення альтернативних джерел енергії на основі технологій Миколи Тесли. Основа цієї технології - ефір. Напрямок у фізиці отримав назву "Ефіродінаміки". Ефіродінаміка - спеціальна теорія, в якій на основі уявлення про ефір як реальний в'язкий і стислий газ, дана газо-механічна інтерпретація основних рівнянь квантової механіки; розглянуті моделі елементарних частинок: протона (p +), нейтрона (n) і фотона, атомів і деяких молекул. [Зараз деякі закриті організації різних країн посилено розвивають цей напрямок]. У даній теорії описані ядерна взаємодія, сильне та слабке електромагнітне, гравітаційне взаємодії. Уточнено рівняння електромагнітного поля і всесвітнього тяжіння. Розроблено модель стаціонарного динамічного всесвіту. Саме це подання було в основі міркувань Н. Тесли.
Маю 7 наукових робіт з теорії магнітних полів, опублікованих в працях інституту УкрНДІВЕ (ВНДІВЕ), ДонДТУ, СНУ ім. Даля.
Докладніше на сайті:
http://rozrobkinauchni.vsocorp.org/

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: