Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Микита

Бар-менеджер, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Баркультура, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
N::B Cocktails Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 08.2021 по 02.2022 (6 місяців)
ресторан Ахілес і Черепах, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 02.2020 по 05.2021 (1 рік 3 місяці)
Zweig, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 05.2019 по 09.2022 (3 роки 4 місяці)
ЮБК, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 12.2016 по 09.2019 (2 роки 9 місяців)
Podil East India Company, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен/Старший бармен

з 05.2014 по 12.2016 (2 роки 7 місяців)
Docker pub, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КНЕУ ( Киевский Национальный Экономический Университет )

Менеджемнт, Киев
Вища, з 2008 по 2014 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс "Управление баром" от Александра Мусатова

2019, 2 дня

Курс от коктейльного бара Paravoz для бар-менеджеров

2020,2 дня

Курс от коктейльного бара Paravoz для бар-менеджеров

2019, 2 дня

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Користувач Internet Gmail

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Десять років у сфері HoReCa, п'ять із яких – на посаді бар-менеджера. Є досвід запуску закладу з нуля. Був барменеджером на двох прибуткових проектах одночасно. Керував командою із п'ятнадцяти чоловік. Крім коктейльної історії, добре знаюся на вині, міцному алкоголі, каві та їжі.
Функції та завдання, що виконуються та виконуються на посаді бар-менеджера:
- Стандартизація;
- робота з бухгалтером та технологом;
- Проведення інвентаризації;
- заявка на алкоголь та на решту продукції бару;
- розробка коктейльної картки, оновлення кожного кварталу;
- підбір, кошторис, тендер та закупівля обладнання, інвентарю та посуду для бару
- Формування асортименту меню, прорахунок цін, калькуляційні карти.
- Складання тех карт, чек-листів, бланків переобліків;
- Дотримання собівартості та націнки на продукцію бару;
- Поновлення асортименту бару;
- організація заходів, концертів відповідно до умов та роботи з брендами;
- Складання маркетингового плану;
- контроль реклами у соціальних мережах;
- робота з кухнею;
- Навчання та підбір персоналу;

Схожі кандидати

Бариста
Київ

Бариста
22000 грн, Київ

Бариста
Київ

Бармен
Київ

Бариста
Київ

Бариста
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: