Резюме від 29 січня 2024 PRO

Павло

Провідний інженер, головний фахівець, керівник підрозділу, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Полтава, Суми, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник головного механіка

з 07.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
DG Industries GmbH, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Технічний супровід будівництва магістральної компресорної станції в частині монтажу технологічного обладнання, технологічних трубопроводів, системи паливного та імпульсного газу, системи стисненого повітря, системи маслопостачання агрегатів, системи опалення та вентиляції будівель, станційної системи пожежогасіння СО2, теплової ізоляції обладнання та трубопроводів
Аналіз проектної документації, пошук та виявлення колізій, пов'язаного з помилками проектування або неузгодженістю проектних рішень суміжних дисциплін.
Пошук на локальних та зовнішніх ринках проектних матеріалів та обладнання. Формування запитів на закупку обладнання та матеріалів. Розгляд та погодження техніко-комерційних пропозицій.
Погодження до застосування непроектних матеріалів та обладнання.
Розробка технічних рішень в разі виникнення відхилень від проекту, погодження з проектувальником, контроль за виконанням робіт підрядними організаціями.

Керівник проектного відділу

з 01.2016 по 07.2019 (3 роки 6 місяців)
ПАТ "Укрхімпроект",Суми, Україна, Суми (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво проектним відділом ( до 30 чол.). Забезпечення виконання задач, контроль якості проектних рішень по проектам, до яких залучений структурний підрозділ інституту. Участь у технічних нарадах. Розробка та планування проектної діяльності. Підготовка тендерної документації, складання кошторисів на проектні роботи. Участь в тендерних процедурах.

Інженер, Провідний інженер, Завідувач групою

з 08.2002 по 12.2015 (13 років 4 місяці)
ПАТ "Укрхімпроект",Суми, Україна, Суми (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка та проектування технологічних установок для нафто-,газо-видобувної та нафто-,газо-переробної промисловості, об'єктів транспорту нафти та газу. Складів рідких та газоподібних речовин, вузлів наливу в автомобільний та залізничний транспорт. Розробка проектів систем опалення та вентиляції. Розробка проектів на встановлення стаціонарного вантажопідйомного обладнання (підвісні, опорні мостові крани, консольні крани тощо). Розрока проектів з теплової ізоляції технологічного обладнання та трубопроводів.
Розробка та видача технічних завдань для суміжних дисциплін (ГТ, КБ, КМ, АР, ЕО, КВПіА, тощо). Випуск проектної та робочої документації в частині ТХ, ОВ, ПГ, ТІ.
Участь у технічних нарадах. Участь в захисті проектної документації в експертизі. Ведення авторського нагляду на об’єктах будівництва.

Освіта

Сумський державний університет

Факультет технічних систем та енергоефективних технологій, спеціальність - Енергетичний менеджмент, Суми
Вища, з 2022 по 2023 (1 рік)

Рівень підготовки - магістр

Сумський державний університет

Інженерний факультет, спеціальність - компресори пневмоагрегати та вакуумна техніка., Суми
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Здобув диплом спеціаліста з відзнакою з кваліфікацію інженера механіка.

Знання і навички

Проєктування Ansys Autodesk Проектування, менеджер організації (структурного підрозділу) MS Office Користувач ПК MS Outlook Теплоізоляція промислових об'єктів ( проектування, монтаж) Розрахунки на міцність трубопроводів(СТАРТ, ANSYS

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Ефективний, відповідальний, гнучкий, стресостійкий інженер з високим рівнем теоретичного та практичного досвіду.
Маю досвід роботи на керівних посадах, вмію організувати роботу команди для досягнення цілей у встановлений термін з належною якістю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: