Резюме від 25 квітня 2017

Ігор

Фельдшер, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фельдшер виїздної бригади

з 03.2014 по нині (10 років 2 місяці)
ОКУ Чернівецький обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф, Черновцы (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Помічник лікара виздної бригади, маніпуляції у невідкладних станах, підтримка роботоздатності оснащення бригади, прийом та контроль медикаментів, ведення облікових журналів по стану апаратури і медикаментів, підготовка до роботи робочої частини карети швидкої.

Освіта

ЧМК БДМУ

Лікувальна справа, Черновцы
Середня спеціальна, з 2010 по 2014 (3 роки 5 місяців)

Чернівецький медичний коледж готує спеціалістів своєї справи, тому за 4 роки я отримав обширну базу знань якими користуюсь на роботі, і в інших місцях перебування, так як медик скрізь є медик незалежно від обставин.

Додаткова інформація

Веселий, миролюбивий, дружелюбний, люблю свою роботу не люблю свою зарплату, люблю працювати в команді тому для мене є важливо взаєморозуміння і чітка позиція кожного члена команди. Не люблю робити роботу в якій не нахожу сенсу. Шукаю пригод які змінять моє життя в більш цікаву і насичену сторону.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: