Резюме від 13 травня 2018 PRO

Альона

Координатор, керівник проекту, менеджер із розвитку ринків

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Координатор проекта

з 02.2015 по нині (9 років 3 місяці)
«Dairy Global Experts» (Дикун Глобал Консалт), Умань (надання послуг в молочному тваринництві на міжнародному рівні)

Напрямки діяльності: координація роботи консультантів на молочних фермах та проектів по будівництву, консалтингу, навчанню та підбору персоналу, поставка тварин - в Казахстані, Росії, Грузії, Узбекистані, Азербайджані. Спілкування та ведення діючих та потенційних клієнтів, ведення переговорів з (фермерами, зоотехніками, ветеринарами, комерційними компаніями, державними та фінансовими структурами). Розробка пропозицій по напрямках: технологічного супроводу МТФ, поставці тварин, доїльного обладнання та обладнання для МТФ, реконструкції та будівництву ферм, навчання та підготовка, підбір спеціалістів молочного тваринництва, організація зустрічей, подій, участі у міжнародних виставках. Розвиток ринків, формування Баз даних клієнтів та партнерів. Маркетинг та PR. Продаж вище зазнеченого продукту на пострадянському просторі.
Досягнення: Здобула навички планування та делегування, визначення пріоритетності завдань та прийняття управлінських рішень.
Створена та зібрана база даних фермерських господарств, фінансових та державних структур, молокозаводів по Казахстану, Узбекистану, Азербайджану та інших країн пострадянського простору.
Організація двох молочних конференцій в Казахстані.
Розвиток та стратегія виходу на новий ринок

Помічник віце-президента Асоціації виробників молока

з 02.2015 по нині (9 років 3 місяці)
Асоціація виробників молока (Дикун Глобал Консалт), Умань (молочне тваринництво)

Здобула навички планування та делегування, визначення пріоритетності завдань та прийняття управлінських рішень, тайм-менеджмент, ділове листування, організація зустрічей.

Менеджер по роботі з клієнтами «Асоціація виробників молока».

з 03.2014 по 02.2015 (11 місяців)
Асоціація виробників молока, Умань (молочне тваринництво)

Напрям діяльності: організація семінарів для фермерів України, організація зустрічей з фермерами,

Досягнення: залучення фермерів до Асоціації виробників молока.

Менеджер з маркетингу

з 07.2013 по 03.2014 (8 місяців)
RealTours (Дикун Глобал Консалт), Умань (аграрний туризм)

Напрям діяльності: розробка та організація навчальних спеціалізованих турів по тваринництву, рослинництву в Україні для іноземних фермерів із США, Франції, Німеччини та інш. Робота гідом під час туру.

Освіта

Уманський національний університет садівництва

Факультет менеджменту, спеціальність «Менеджмент ЗЕД», диплом спеціаліста та бакалавра, Умань
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 10 місяців)

Уманський національний університет садівництва, факультет менеджменту, спеціальність «Менеджмент ЗЕД», диплом бакалавра з відзнакою, староста групи, член Вченої ради університету, заступник голови студентської ради факультету.
Предмети спеціалізації: основи менеджменту, основи ЗЕД, міжнародний менеджмент, міжнародні економічні відносини, міжнародна економічна інтеграція, організація праці менеджера.
1999-2009 – Уманська спеціалізована школа I-III ступенів № 12 з поглибленим вивченням англійської мови, атестат про середню освіту, успішно засвоїла програму факультативних курсів з народознавства та інформатики, з ділового мовлення, граматики англійської мови та основ веб-дизайну.

Додаткова інформація

Додаткова освіта:
грудень 2015 року – по сьогодні - приватні курси англійської з аграрним спрямуванням.
10 липня 2014 рік – навчально-консультаційний семінар «Управління персоналом» (8 академічних годин)
20 травня 2014 рік – навчально-консультаційний семінар «покращення навичків з проведення презентацій» (8 академічних годин)
2012 – учасник проекту «Школа громадського управління»
2009-2011 – курси іноземної мови(Уманський НУС), (I ступінь володіння англійською мовою)
2015 – закінчила практичний курс манікюру, навчальний центр «Ногтевой сервис»
Досягнення:
2016 – видання власної поетичної збірки.
2013 – учасник Всеукраїнської наукової конференції молодих учених.
2012 – учасник III Всеукраїнської наукової студентської конференції.
2012 – переможець I туру конкурсу «Кращий студент року – 2012» серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України в Уманському національному університеті садівництва.
2011 – стипендіат стипендії ім. Форбса.
2010 – Переможець Міжнародного конкурсу з українознавства для студентів та молодих учених.
2009 – Переможець II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
2009 – Переможець I етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
2008 – переможець конкурсу «Шкільний лідер – 2008».
Навички:
Користувач: Outlook (Office 365), SharePoint, Terrasoft, MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Publisher), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome) і графічними редактором (PhotoShop CS3 Lite).
Права водія: категорії В.
Знання мов:
Українська – рідна; російська – середній рівень; англійська – достатній рівень знань;
Особисті якості:
Активна, комунікабельна, креативна, відповідальна, пунктуальна, цілеспрямована, орієнтована на досягнення результату. Доброзичлива, спокійна, наполеглива. Шкідливих звичок не маю. Віддана та патріотка своєї справи.
Інтереси та захоплення:
Читання (художня та бізнес-література), перегляд повчальних фільмів, займаюсь спортом (бодібілдинг, біг), пишу вірші, nail-art, hand-made, люблю українську музику. Прагну до саморозвитку та самовдосконалення, а також до пізнання нового та цікавого.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: