Резюме від 2 травня 2024 PRO

Ріта

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 03.2018 по нині (6 років 2 місяці)
УСЗН Шевченківської районної у м. Полтаві ради, Полтава (Державні організації)

Кваліфікаційний фахівець у цивільний галузі права, досвід роботи і в інших галузях права. Маю 6-ти річний досвід представлення інтересів установи в органах судової влади, врегулювання конфліктів в досудовому порядку. Робота з органами виконавчої служби. Аналіз законодавства, підбір судової практики. Підготовка процесуальних та судових документів. Розробка, складання, корегування договорів, внутрішньої документації та локальних нормативних актів. Рішення практичних питань, що виникають в процеці діяльності установи. Впевнена, що мої відмінні навички комунікації, стресоустойчивість та аналітичні здібності допоможуть забезпечети належний професійний юридичний супровід діяльності Вашої компанії.

Освіта

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Юридичний, цивільно-правова, Дніпро (Дніпропетровськ)
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

У червні 2012 р. в ДДУВС закінчила з відзнакою курс навчання за напрямком підготовки "Право" отримавши кваліфікацію " бакалавр."
У травні 2013 р. закінчила курс навчання в ДДУВС, отримавши повну вищу освіту за спеціалізацією "Правознавство" і отримала кваліфікацію юриста освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" з відзнакою, спеціалізація - цивільно-правова.
З 10.01.2012 р. по 13.03.2012 р. проходила навчальну, переддипломну практику в Жовтневому районному суді м. Дніпррпетроська.
З 02.04 2013 р. по 28.04.2013 переддипломна практика у відділі ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП України в Дніпропетровській області.
З 2018 року по теперішній час працюю на посаді юриста в УСЗН виконавчого комітету Шевченківської районної у м. Полтаві ради.

Знання і навички

Ведення переговорів. Ведення претензійно-позовної роботи. Ведення договірної роботи Робота з державними реєстрами. Робота з державними і контролюючими органами. Робота з приватними установами Уміння працювати в режимі багатозадачності Уміння працювати з клієнтами (різними верствами населення). Робота в команді Уміння брати на себе відповідальність Тайм-менеджмент Організованість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Комунікабельна, відповідальна, цілеспрямована.
Наполеглива в досягненні поставлених цілей. Маю активну життєву позизицію і бажання вдоскогалюватися, та плідно працювати не тільки у професійній сфері, а й іншій сфері за винагороду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: