Резюме від 25 вересня 2017

Сергей

Экономист, аналитик, финансист, оператор ПК, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець

з 08.2001 по нині (22 роки 9 місяців)
АТ «СБЕРБАНК», Кривой Рог (Фінанси, банки, страхування)

•Запропонував ідею автоматизації заповнення документів по вкладним операціям, що значно спростило і прискорило цей процес, що, в свою чергу, поліпшило якість обслуговування клієнтів та процес оформлення пакета документів.
•Впровадив нову технологію обробки відомостей зарахувань від організацій, що значно скоротило час на виконання цього процесу з 8 годин до 1 години. Це дозволило на 100% збільшити продуктивність праці персоналу, так як тепер зарахуванням почала займатися 1 людина замість 20 чоловік.
•Розробив і створив, разом з відділом ІТ, програму по списанню платежів з карткових рахунків за платіжними дорученнями клієнтів, що значно збільшило обсяг і дохід від безготівкових перерахувань та скоротило час і витрати на їх обробку.
•У найкоротші терміни вивчив і освоїв принципи роботи нової програми з пластиковими картками. Провів навчання співробітників в кількості 50 чоловік роботі в цій програмі, також проводив щоденні консультації в телефонному режимі та засобами електронної пошти при виникненні проблем і спірних питань у роботі програми.
•За сумлінну працю та вагомий особистий внесок в розвиток системи Промінвестбанку був нагороджений грамотою та сувенірним годинником с записом в трудовій книжці.
•Був нагороджений грамотою СБЕРБАНКУ РОСІЇ 2014 року як автор пропозиції направленої на скорочення витрат Банку та часу виконання операцій (економія ~ 82 000,00 грн.).

Освіта

Київський національний економічний університет

Облік та аудит, Киев
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 11 місяців)

Магістр з “Обліку та аудиту в управлінні банками”

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook MS Access Internet Explorer SQL Ведення звітності Підготовка звідних звітів за запитом.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Німецька — просунутий

Рекомендації

Брик Наталья Леонидовна

Брик Наталья Леонидовна

Управляющий отделением, АТ «СБЕРБАНК»

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Щербина Сергій Сергійович

Мета: пошук нових можливостей для реалізації отриманих знань та навичок, а також освоєння нових ділянок у роботі з метою підвищення власного професійного рівня
Освіта: вища (магістр), Київський національний економічний університет, 2001, м. Київ
Спеціальність: “Облік та аудит”
Кваліфікація: Магістр з “Обліку та аудиту в управлінні банками”

Досвід професійної й трудової діяльності:

Квітень 2013 року – теперішній час – фахівець з обслуговування роздрібних клієнтів – касир АТ «СБЕРБАНК»
Серпень 2000 року – Травень 2012 року – Криворізьке безбалансове відділення Філії «Відділення ПАТ Промінвестбанк в м. Дніпропетровськ» на посадах: касир-контролер, технолог, економіст, в. о. завідуючим безбалансового відділення, головний економіст відділу міжнародних платіжних карток
Посадові обов'язки:
Укладання, формування, реєстрація договорів з фізичними особами і юридичними особами про надання пластикових карток систем VISA International та MasterCard International, POS-терміналів, банкоматів. Адміністрування претензій, спірних та нестандартних транзакцій по платіжним карткам. Облік та видача карток та пін-конвертів. Введення кредитних лімітів по платіжним карткам.
Консультаційна підтримка підприємств та організацій по підготовці й обміну інформацією, а також вивчення попиту, думки та побажання клієнтів по розширенню сфери банківських послуг, підвищенню їхньої якості та готування відповідної пропозиції.
Набор, обробка платіжних доручень клієнтів, зарахування на рахунки клієнтів валютних надходжень, перевірка та зберігання юридичних справ клієнтів – юридичних осіб. Щомісячні нарахування, списання, зарахування відсотків, комісій та інше. Прийом, перевірка та обробка інформації засобами ПК.
Виявлення, збір, аналіз і структуризація вимог. Аналітична робота з базами даних. Навички обробки великих об'ємів інформації.
Досягнення:
Запропонував ідею автоматизації заповнення документів по вкладним операціям, що значно спростило і прискорило цей процес, що, в свою чергу, поліпшило якість обслуговування клієнтів та процес оформлення пакета документів.
Впровадив нову технологію обробки відомостей зарахувань від організацій, що значно скоротило час на виконання цього процесу з 8 годин до 1 години. Це дозволило на 100% збільшити продуктивність праці персоналу, так як тепер зарахуванням почала займатися 1 людина замість 20 чоловік.
Розробив і створив, разом з відділом ІТ, програму по списанню платежів з карткових рахунків за платіжними дорученнями клієнтів, що значно збільшило обсяг і дохід від безготівкових перерахувань та скоротило час і витрати на їх обробку.
У найкоротші терміни вивчив і освоїв принципи роботи нової програми з пластиковими картками. Провів навчання співробітників в кількості 50 чоловік роботі в цій програмі, також проводив щоденні консультації в телефонному режимі та засобами електронної пошти при виникненні проблем і спірних питань у роботі програми.
За сумлінну працю та вагомий особистий внесок в розвиток системи Промінвестбанку був нагороджений грамотою та сувенірним годинником с записом в трудовій книжці.
Був нагороджений грамотою СБЕРБАНКУ РОСІЇ 2014 року як автор пропозиції направленої на скорочення витрат Банку та часу виконання операцій (економія ~ 82 000,00 грн.).
Додаткові дані:
Маю досвід у роботі з комп’ютерною технікою, банківським програмним забезпеченням IS-Card, Way4, B2.
Високий рівень знання продуктів Microsoft Office (Word, Excel, Access, Outlook, PowerPoint), Internet Explorer,
Базові знання SQL. Збір і підготовка інформації для внесення в облікові програми. Підготовка звідних звітів за запитом.
Маю посвідчення водія категорії В
ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:
Стресостійкий та працездатний, комунікабельний, пунктуальний, відповідальний, намагаюсь завжди підтримувати ділові партнерські відносини, постійно оцінюю навколишню ситуацію, готовий до роботи у команді, готовий до навчання, налаштований на виконання поставлених задач та досягнення конкретних результатів.
Сімейний стан: одружений, виховую доньку
Захоплення: активні види спорту
Шкідливі звички: не маю

Схожі кандидати

Экономист, аналитик
15000 грн, Кривий Ріг, Кропивницький, Дистанційно

Економіст, фінансист, бухгалтер
Кривий Ріг, Миколаїв

Кассир, оператор ПК
10000 грн, Кривий Ріг

Бухгалтер, экономист, аналитик
20000 грн, Кривий Ріг

Економіст з планування, аналітик
Кривий Ріг

Оператор ПК, диспетчер, касир
10000 грн, Кривий Ріг

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: