Резюме від 2 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4067274

Дизайнер-конструктор, технолог меблів

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича

Архітектура, Чернівці
Вища, з 2010 по 2013 (3 роки)

Знання і навички

Adobe Photoshop Autodesk 3ds Max AutoCAD PRO100 БАЗИС-Меблевик VijarPRO

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Доброго дня! Мене зовуть Віктор. Працюю дизайнером-конструктором меблів з 2011 року. Володію програмами Базис Мебельщик, 3D МАХ, , 3D Конструктор, AutoCAD ,PRO100 ,Viyar pro. Виконую повні комплекти креслень для меблів будь якої складності. А також розраховую специфікацію на матеріал та фурнітуру. Виконую запуск замовлень через сервіси Viyar pro. Маю досвід роботи збиральником та монтажником меблів.

Я проживаю в Чернівцях, за сімейними обставинами не маю можливості переїзду до іншого міста, тому хотів би працювати віддалено (маю успішний досвід дистанційної роботи із кількома підприємствами). Можу відправити Вам на пошту портфоліо своїх готових робіт. Для обговорення усіх деталей, відправляю свій номер телефону : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), а також email [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Буду вдячний за ваш відгук!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: