Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Вячеслав

Заступник головного бухгалтера, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 07.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
ТОВ БКМ Аудит, Київ (Нерухомість)

Ведення бухгалтерського обліку декількох підприємств на спрощеній системі з ПДВ. Взаєморозрахунки з контрагентами. Аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості. Створення рахунків та актів надання послуг в 1С БАС корп. Нарахування заробітної плати( в т.ч. відпусток та лікарняних, прийом та звільнення працівників).Створення об'єднаної звітності 1ДФ ЄСВ. Проведення банківських виписок. Реєстрація податкових накладних. Розблокування податкових накладних та подання таблиць даних. Створення Декларацій з ПДВ. Подання Декларацій по єдиному податку, земельному податку та нерухомості. Створення платежів в клієнт-банку. Вміння працювати в системах 1С БАС корп. Арт-Звіт. Вчасно

Бухгалтер

з 10.2021 по 06.2022 (8 місяців)
ТОВ "Фрі-Енерджи", Київ (Енергетика)

Ведення бухгалтерського обліку декількох ТОВ на загальній системі оподаткування. Оброблення первинних документів. Проведення банківських виписок, Аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості. Проведення в 1С актів наданих послуг, прибуткових та видаткових накладних. Нарахування та виплата заробітної плати. Введення в експлуатацію основних засобів. Відображення валютних операцій в1С. Реєстрація податкових накладних. Створення та подання звітів з ПДВ. Створення та подання Об'єднаної звітності 1ДФ та ЄСВ. Створення та подання щомісячних звітів по виробітку електроенергії, а також квартальних звітів 4-НКРЕ та 20-НКРЕ. Вміння працювати в програмах 1С 8 Утп. Медок

Бухгалтер

з 09.2019 по 09.2021 (2 роки)
ТОВ "Accace", Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Ведення бухгалтерського обліку , Робота з первинною документацією. Рознесення банківських виписок. Ведення розрахунків з контрагентами. Нарахування послуг. Ведення бухгалтерського обліку 30 ФОП на єдиному податку.
Вміння працювати в програмах 1С8, 1С 8 УТП, Медок.

Бухгалтер

з 06.2017 по 07.2019 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "Сервісна компанія "Сонячна долина", Київ (Управління та експлуатація нерухомості)

Ведення бухгалтерського обліку, нарахування заробітної плати. Складання та подання фін. звітності. Ведення розрахунків з контрагентами. Нарахування комунальних та додаткових послуг котеджному містечку. Вміння працювати в програмах 1С, Медок.

Заступник фінансового директора

з 04.2011 по 06.2017 (6 років 2 місяці)
ТОВ "Грін Хауз", Київ (Нерухомість)

Ведення бухгалтерського обліку

Освіта

КНУ ім. Тараса Шевченка

Економічний, фінанси, Київ
Вища, з 2003 по 2009 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Науковий центр "Профіресурс"

2021, 4 місяці

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: