Резюме від 11 січня 2023

Валерий

Финансист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Мелітополь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Користувач Internet Email Швидкий набір тексту Робота зі сканером Робота з ксероксом

Додаткова інформація

Мільчев Валерій Віталійович
м. Мелітополь , вул. Петра Дорошенко 31, кв.159
телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
електронна пошта (Email): [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження : 03.10.1994

Освіта: 2012 - 2017 рік- Таврійський державний агротехнологічний університет за спеціальністю «Фінанси банківська справа та страхування» , за професійним рівнем спеціаліст з відзнакою.
Досвід роботи: у період з 2017 року до теперішньої часу працював викладачем англійської мови у школі англійської мови мого вітчима англійського походження в Мелітополі. Навчання як дітей, так і дорослих, а також сприяння підготовці відеофільмів та “курсовій роботі” для учнів.
Ключові навички : Англійська мова –upper-intermediate (письмовий, та вільне спілкування), Українська та Російська мови вільне володіння.
Комп’ютерні навички: друкування, сканування, копіювання документів, користування мережею Інтернет, Електронна пошта, навички використання програм Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point.
Додаткова інформація: проводжу здоровий спосіб життя, у вільний час займаюсь читанням літератури.
Особисті якості: акуратність, активність, амбітність, аналітичні здібності, здатність швидко навчатися, чемність, уважність, висока працездатність, гнучкість, дисциплінованість, дружелюбність, сумлінність, ініціативність,
старанність.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: