Резюме від 6 вересня 2018

Марина

Помощник юриста, 3 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НПУ им. Драгоманова

Факультет политологии и право, специальность- правосознание, Киев
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта:
2014 – 2017 Національний університет оборони України ім. І. Черняховського, військова кафедра , спеціальність – військовий політолог.

Досвід роботи:
2015 – Печерський районний суд міста Києва
Посада: Практикант
Здійснювала судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді, виготовляла копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді, оформлювала матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду, приймала справи до архіву суду.
Досягнення: ознайомилась з роботою суду «з середини», вдосконалила вміння роботи з процесуальними документами, закріпила теоретичні знання на практиці, отримала неоціненний досвід спілкування з юристами-практиками.

2016 – Адміністрація Президента України
Посада: Практикант
Опрацьовувала вхідну та вихідну кореспонденцію громадян та органів державної влади. Ознайомлювалась з декларацією депутатів. Формувала пакети документів та відправляла в державні установи.
Досягнення: ознайомилась з діяльністю Адміністрації Президента, проходила практику в момент очищення влади та ознайомлювалася з заповненнями декларацій, навчилась досконало виконувати функції працівника Адміністрації Президента.

Додаткова інформація

Знання мов:
Українська – рідна; російська – вільно; англійська – elementary .

Навички:
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point,), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express).

Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, цілеспрямованість, пунктуальність, швидко навчаюсь новому, працьовитість.

Інтереси та захоплення:
Художня література, спорт, подорожі, захоплююсь музикою, кіно та модою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: