Резюме від 19 вересня 2018 PRO

Олексій

Директор, главный механик, руководитель среднего звена

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто проживання:
Щастя
Готовий працювати:
Тячів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Механік

з 06.2017 по нині (6 років 10 місяців)
ООО "Укр-Вереск", Петропавлівка (Хлібозавод, транспортний цех)

Контроль за технічним станом автотранспорта перед виїздом і після повернення з рейсу, виконання вимог і норм експлуатації. Планування і організація робіт по проведенню усіх видів ТО транспортних засобів. Придбання запасних частин і розхідних матеріалів. Контроль за правильним іх використанням, обліком і списання. Робота з СТО в площині виконання деяких видів робіт і ТО техніки. Розробка і проведення заходів економії коштів і зменьшення витрат при експлуатуванні техніки. Створення ремонтного фонду б/в запасних частин. Добре знання матеріальної частини автомобілів ГАЗ,МАЗ,ВАЗ, ГАЗЕЛЬ.

Директор

з 01.2007 по 11.2014 (7 років 10 місяців)
Приватне підприємство "Виробничо-комерційна фірма "Луганськгазбуд"", Луганськ (Монтаж зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж, систем, споруд, приладів і засобів вимірювання газопостачання та газообладнання, водопрововоду та каналізації, опалення, вентиляції і кондиціювання повітря, технологічних трубопроводів, КВПіА.)

Виконання обв'язків згідно посадової інструкції. Планування і організація роботи . Злагоджена робота з колективом підприємства, чисельністю 30 чоловік. Вирішення конфліктних ситуацій на виробництві. Співпраця з замовниками і постачальниками. Взаімодія з державними органами і службами.Бюджетнє планування діяльності підприємства.Контроль за виконанням планів БМР, графіків ввода в дію будівельних об'єктів. Пошук нових об'ємів робот, підписання договорів на БМР і обслуговування газового обладнання, підбір професійних кадрів, формування будівельно-монтажних бригад. Експлуатація та обслуговування газового обладнання.За цей період було збудовано 10км підземних і наземних газопроводів високого, середнього і низького тиску (ст. І пе), газифіковано 500 будівель приватного сектору з встановленням обладнання. Газифіковано 30 котелен комунально-побутових об'єктів і підприємств, в т.ч. дахові котельні. Змонтовано 20 ГРП і комерційних вузлів обліку газа. Також виконані роботи по монтажу водопровідних, каналізаційних мереж і опалення.

Директор

з 01.2003 по 12.2006 (3 роки 11 місяців)
ДП " БМУ "Луганськгазбуд-2" КП " Газбуд", Луганськ (Монтаж зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж, систем, споруд, приладів і засобів вимірювання газопостачання та газообладнання, водопрововоду та каналізації, опалення, вентиляції і кондиціювання повітря, технологічних трубопроводів, КВПіА.)

Керівник областного будівельно-монтажного управління з кількістью підлеглих 120чол і 8 будівельно-монтажних дільниць по Луганський області

Директор

з 02.2001 по 01.2003 (1 рік 11 місяців)
ДП БМУ "Луганськгазбуд-2" КП "Газбуд", Луганськ (Монтаж зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж, систем, споруд, приладів і засобів вимірювання газопостачання та газообладнання, водопрововоду та каналізації, опалення, вентиляції і кондиціювання повітря, технологічних трубопроводів, КВПіА.)

Керівник областного будівельно-монтажного управління з кількістью підлеглих 120чол і 8 будівельно-монтажних дільниць по Луганський області

Начальник управління

з 12.1998 по 01.2001 (2 роки 1 місяць)
БМУ "Луганськгазбуд" КП "Газбуд", Луганськ (Монтаж зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж, систем, споруд, приладів і засобів вимірювання газопостачання та газообладнання, водопрововоду та каналізації, опалення, вентиляції і кондиціювання повітря, технологічних трубопроводів, КВПіА.)

Керівник областного будівельно-монтажного управління з кількістью підлеглих 120чол і 8 будівельно-монтажних дільниць по Луганський області

Головний механік

з 03.1991 по 03.1998 (7 років)
ХБМУ тресту "Харківгазкомунбуд", Луганськ (Монтаж зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж, систем, споруд, приладів і засобів вимірювання газопостачання та газообладнання, водопрововоду та каналізації, опалення, вентиляції і кондиціювання повітря, технологічних трубопроводів, КВПіА.)

Інженер-технолог 3кат.

з 06.1987 по 03.1991 (3 роки 9 місяців)
Ворошиловградська філія конструкторського бюро автоматичних ліній, Луганськ (Розробка автоматичних ліній)

Инженер

з 08.1986 по 06.1987 (10 місяців)
Центральный Научно-Исследовательский институт металлов, Луганск (Разроботка инструмента)

Освіта

Ворошиловградський машинобудівний інститут

Машинобудівний, машини та технологія обробки металів тиском, Ворошиловград
Вища, з 1981 по 1986 (5 років)

Белокалитвинский политихнический техникум

Производство электронных и электрических средств автоматизации. Техник-электрик, Белая калитва
Середня спеціальна, з 1974 по 1978 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Производственно-технические курсы по специальности сборщик электроизмерительных приборов

1977, 1 месяц

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Трудоголик, легкість в навчанні,комунікабельний, вмію вести переговори на всіх рівнях, стресостійкий. Є водійські права, кат. В , авто.
В мережі газопостачання працюю з 1991р. Почав з головного механіка Луганської філії ХБМУ треста "Харьківгазком Кількість підлеглих складала 30 чол. З 1998р. очолив ,на посаді директора, више вказане підприємство, реорганізоване в БМУ "ЛУГАНСЬКГАЗБУД-2" КП "Газбуд" і до 2006 був його незмінним керівником з кількістью підлеглих 120 чоловік. Після банкрутства КП "Газбуд" створив і очолив приватне підприємство "Луганськгазбуд", яке призупинило свою діяльність у 2014 році в зв'язку з проведенням АТО в окремих районах Луганської і Донецкої областей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: