Резюме від 4 травня 2018

Оксана

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Франчук Оксана Іванівна

Кваліфікація:спеціаліст по бухгалтерському обліку
з багаторічним стажем роботи
Освіта:
2000 – 2006 рр. – Київський славістичний університет (Київський інститут «Слов’янський університет» )

•спеціальність: Экономіст-Бухгалтер
•спеціалізація: Бухгалтерський облік та аудит

Досвід роботи:

12.2010 – 07.2017 ДП «Алкатель- Лусент Україна»
(офіційний представник міжнародної компанії «Alcatel Lucent Франція», телекомунікаційні системи, 80 чол. на підприємстві)
Бухгалтер - експерт
Розрахунки з постачальниками, контроль ПДВ, облік товарів з постачальниками, облік товарів на складах, ведення обліку основних засобів, облік витрат компанії, облік ПММ, облік дорожніх листів на службові автомобілі, інвентаризація товарів на складі, робота з банком, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Облік заробітної плати. Складання звіту по ЄСВ (філія). Складання внутрішньої звітності аналітичного характеру. Складання статистичної звітності. Реєстрація податкових накладних в программі «МЕДОК».

04.2004 – 08.2010 рр. ТОВ «Хр. Хансен Україна» (офіційний представник міжнародної компанії «Chr. Hansen A/S Данія», оптова торгівля, 30 чол. на фірмі.)
Бухгалтер
Облік товарів з постачальниками, облік товарів на складах, ведення обліку основних засобів, формування авансових звітів, облік витрат компанії, представницьких витрат, ЗЕД (імпорт товарів), облік розрахунків з іноземними постачальниками, ведення реєстрів прибуткових та видаткових податкових накладних, облік ПММ, облік дорожніх листів на службові автомобілі, інвентаризація товарів на складі, касові та банківські операції, валютні операції, робота з банком, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Складання внутрішньої звітності аналітичного характеру. Досвід проходження зустрічних та планових перевірок.

Додаткові навички:
1С:Бухгалтерія 7.7, SAP, Lotus, Клієнт-Банк, MS Office, Word, Excel, Internet, Дінай, права кат. «В», «МЕДОК»
Англійська – середній рівень (продовжую навчання)
Особисті якості Відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, належне відношення до своїх обов’язків, здатність до аналізу та планування своєї роботи, висока стресостійкість та працездатність.
Рекомендації: Олексій Анатолійович Хахлюк, Генеральний директор ДП « Алкатель - Лусент Україна», тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); Людмила Анатоліївна Третьяк, бухгалтер-есперт ДП « Алкатель - Лусент Україна», тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Контактна і персональна інформація:
Бажана посада: Ведучий бухгалтер, бухгалтер.
Контактний телефон: моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
Електронна адреса [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Бажане мiсцерозташування: Святошинський р-н.

Київ, 16.06.17

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: