Резюме від 14 лютого 2022 PRO

Марія

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Луцьк, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший продавець

з 08.2020 по 08.2021 (1 рік)
URBAN PLANET, Луцьк (Торгівля)

Здійснення роботи з обслуговування відвідувачів, консультування. Вміння здійснювати заходи щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій. Розгляд претензій, пов'язаних з незадовільним обслуговуванням відвідувачів. Здійснення контролю за відповідним оформленням приміщень, розміщенням, оновленням і станом реклами. Забезпечення чистоти і порядоку у магазині. Контроль за дотриманням підлеглими працівниками трудової дисципліни.

Адміністратор магазину

з 08.2019 по 06.2020 (10 місяців)
Молодіжний бренд українського одягу «Papaya», Луцьк (Роздрібна торгівля)

Контроль і організація роботи магазину, мерчиндайзинг. Контроль за надходженням товару на склад, за наявністю асортименту на залі. Касове обслуговування, переміщення товару, робота з накладними та ведення документації, управління персоналом. Ліквідація конфліктів у торговому залі і розгляд претензій по якості обслуговування.

Продавець-консультант

з 06.2017 по 07.2019 (2 роки 1 місяць)
Магазин жіночого одягу «Pink», Луцьк (Роздрібна торгівля)

Консультування покупців, допомога у виборі товару.
Оформлення розрахунків з покупцями, ведення касової документації, виконання плану продаж. Інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину, забезпечення порядку в торговому залі,
викладка товару.

Диспетчер з доставки

з 10.2016 по 03.2017 (5 місяців)
Гранд Персона, Луцк (Сфера обслуговування)

Прийом дзвінків та оформлення замовлень, внесення в комп’ютерну програму. Своєчасне планування та грамотний розподіл здійснення доставок.

Освіта

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки

Хімічний, екологія, Луцк
Вища, з 2012 по 2017 (5 років)

Здобула ступінь «бакалавр» за напрямком «екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», кваліфікація «організатор природокористування».

Ступінь вищої освіти магістр, спеціальність «екологія», освітня програма «заповідна справа», професійна кваліфікація «Індженер з охорони природних екосистем»

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: