Резюме від 27 грудня 2017

Александр

Директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кирієнко Олександр Миколайович
Дата народження: 06 червня 1980
Адреса проживання: Київ
Телефон для зв’язку: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електрона пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Досвід роботи
Березень 2015 – сьогодні
Мережа ресторанів КВМО
Технічний директор, керуючий пекарнею
Основні обов’язки:
Технічний директор - забезпечення технічної експлуатації будівель та обладнання, своєчасного проведення ремонтних робіт, наявності будівельних матеріалів, запасних частин для обладнання і контроль їх використання, систематизація технічного обслуговування обладнання та комунікацій будівель.
Керуючий пекарнею – організація технічної підготовки виробництва, закупівля сировини, управління продажами (робота з клієнтами), організація випуску затвердженого асортименту продукції на виробництві та розвиток асортиментної групи; контроль якості продукції, що випускається; управління персоналом; аналіз фінансових показників підрозділів, ведення первинної бухгалтерії, керування логістикою, підбір персоналу.

Січень 2013 – серпень 2013
Metro Cash & Carry
Менеджер HoReCa
Основні обов’язки:
Розробка, впровадження проектів для каналу HoReCa, спрямованих на збільшення продажів food & non food категорій в сегментах каналу. Підтримка та розвиток існуючих проектів (RIOBA Project), реалізація стратегій продаж (розробки програм, розробки промоактивностей). Розробка та затвердження інструкцій, процедур для торгових команд. Розробка інструкцій, стандартів для нових проектів. Запуск нових продуктів під власними брендами (соки Ріоба). Координування проектів.

Червень 2010 – листопад 2011
Фахівець з методів розширення ринку збуту (Промокоординатор, керівник промо відділу)
Тютюнова компанія «В.А.Т.- Прилуки» FMCG

Основні обов'язки:
Розробка та впровадження регіональних планів з маркетингу (маркетингові активності). Контроль виконання маркетингових заходів, аналіз проведених заходів. Організація роботи координаторів (супервайзери), постановка цілей та задач, контроль виконання. Відбір та підготовка персоналу, координаторів (розробка та проведення тренінгів для команди). Управління бюджетом маркетингових заходів.
Контроль POS, РОР матеріалів 1С (планування кількості, облік на складах, контроль розміщення на т.т., звітність про використання). Контроль звітностей персоналу про використання матеріалів. Контроль витрат координаторів в рамках проекту. Ведення необхідної документації з виплат (в т.ч. нарахування З\П,).

Вересень 2009 – червень 2010
Представник торгівельний по роботі з престижними клієнтами (HoReCa)
Тютюнова компанія «В.А.Т.- Прилуки», FMCG

Обов'язки:
Пошук та проведення переговорів с потенційними клієнтами (готелі, бари, кафе, ресторани, нічні клуби, розважальні комплекси тощо)бізнес-кейсів; проведення SWОT-аналізу (характеристика закладу); складання та підписання договорів про співпрацю. Контроль виконання умов договору. Допомога в підписанні договорів між клієнтом (HoReCa) та дистриб’ютором. Контроль OOS, рекомендації щодо товарного запасу. Ведення первинної бухгалтерії. Проведення переговорів (керівництво, власники) щодо розміщення. РОР матеріалів та проведення маркетингових активностей на території т.т. Участь в організації маркетингових активностей та контроль їх виконання (аудит). Участь в організації івентів.

Січень 2005 – березень 2009
Консультант з маркетингу, за сумісництвом П І І ``Віп-Рент''
Транспорт и Логістика

Обов’язки:
Супровід та транспортування д.о. (членів сім’ї довіреної особи) Ознайомлення довіреної особи (представники інших країн) з основними брендами автомобільного та товарного ринку. Поради щодо придбання товарів та послуг. Переклад (англійська).

Професійні навички
Комунікабельність, відповідальність, навички організації та планування, лідерські навички, орієнтація на результат, командний гравець, чесність, індивідуальний підхід, активність, стресостiйкiсть.
Володіння мовами: Англійський – базовий
Комп’ютерні навички - Впевнений користувач РС
Водійське посвідчення - категорія "В"

Освіта


Основна:
Київський університет туризму економіки і права (рік завершення 2015) Менеджмент організації магістр
Підвищення кваліфікації:
Team Leaders Development Workshop(Київ) (Рік завершення 2011) .
Train Facilitator(Київ) (Рік завершення 2010)
Selling Exelence for Sales Managers(Київ) (Рік завершення 2009)
Selling Exelence for Sales Representatives,(Київ) (Рік завершення 2009) , Техніка ведення переговорів, техніка проведення співбесід.(Київ) (Рік завершення 2009)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати