Резюме від 8 грудня 2023

Христина

Спеціаліст з врегулювання збитків

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 02.2014 по 06.2023 (9 років 4 місяці)
Страхова компанія, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: робота з клієнтами, відповіді на звернення громадян, ведення бази звернень громадян та бази звернень страхових компаній, аналіз та проведення перевірки матеріалів для визнання події страховою, страхових актів та інших матеріалів з виплат, підготовка рішень щодо виплати або відмови у виплаті страхового відшкодування, консультація клієнтів щодо збору необхідних документів, проведення переговорів та вирішення розбіжностей з клієнтами/страховими компаніями відносно виплат, складання відповідей на запити від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Моторного (транспортного) страхового бюро України, підготовка матеріалів, необхідних для розгляду спірних справ у Комісії та Бюро.

Досягнення: отримано практичний досвід у сфері страхування, опанування роботи департаменту, взаємодія зі страховими компаніями, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Моторним (транспортним) страховим бюро України.

Освіта

УГУФМТ

Фінансово-економічний, фінанси та кредит, Киев
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 10 місяців)

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Працелюбна, відповідальна, комунікабельна, вмію організовувати робочий час, енергійна, спрямована на ефективний результат роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: