Резюме від 18 березня 2018

Ирина

Юрист, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Інститут прокуратури та кримінальної юстиції, Харьков
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

ПІБ: Худековська Ірина Василівна
Дата народження: 17.11.1996
Контактна інформація: моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: Національний юридичний університет ім. Я. Мудрого (м. Харків) Напрям: Інститут прокуратури та кримінальної юстиції, строк навчання: 2013-2017, бакалавр права.Досвід роботи: відсутній, проте проходила виробничу практику в органах прокуратури, де була відмічена як старанний працівник. Швидко навчаюсь, тому, відсутність досвіду роботи вважаю не проблемою.
Навики: вільно орієнтуюся в законодавчій базі, є навики складання процесуальних документів, ПК володію на рівні впевненого користувача, вільно володію українською та російською мовами, англійська-базовий рівень.

Особисті якості: цілеспрямованість, працьовитість, високий рівень відповідальності та самоорганізації, уважність при виконанні роботи, корекність, вихованість, старанність, комунікабельність, вміння працювати самостійно та в команді.

Буду відвертою: цікавить професія, в якій зможу постійно рости та розвиватись, реалізовувати себе професійно та як особистість, бажаю постійного кар*єрного розвитку, гідно оплачувану роботу, буду робити все, щоб керівництво ні на хвилину не розчаровувалось в мені, як працівнику. А найголовніше- я людина, яка всю себе віддає улюбленій справі!

Схожі кандидати

Юрист
Чернівці

Юрисконсульт, юрист
Чернівці

Юрист
Чернівці

Юрист
Чернівці

Юрист
17000 грн, Чернівці

Юрист
Чернівці

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: