Резюме від 15 травня 2023 PRO

Олексій

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 04.2018 по нині (6 років 2 місяці)
Епіцентр К, Київ (Роздрібна торгівля)

Розроблення документів правового характеру.
Здійснення методичного керівництва правовою роботою на підприємстві,
Надання правової допомоги структурним підрозділам .
Підготовка обґрунтованих відповідей у разі відхилення претензій.
Підготовка за участю інших підрозділів підприємства матеріали про розкрадання, розтрати, нестачі, випуск недоброякісної, нестандартної і некомплектної продукції та про інші правопорушення для подання їх до арбітражних, слідчих і судових органів, здійснює облік і зберігання судових справ, які перебувають у виконанні або закінчені судочинством.
Брати участь розробленні і виконанні заходів для зміцнення господарського розрахунку, договірної, фінансової і трудової дисципліни, забезпечення зберігання власності, надання пропозицій щодо профілактичних заходів з розтратами й розкраданнями.
Аналіз і узагальнення результатів розгляду претензій судових справ, а також вивчення практики укладання і виконання договорів із метою розроблення відповідних пропозицій для усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності підприємства.
Відповідно до заданого порядку оформляти матеріали щодо притягнення працівників до дисциплінарної й матеріальної відповідальності.
Брати участь у роботі з укладення господарських договорів, підготовки висновків про їх юридичну обґрунтованість, у розробленні умов колективних договорів, а також розгляді питань про дебіторську і кредиторську заборгованість.
Контролювати своєчасність подання довідок, розрахунків, пояснень та інших матеріалів для підготовки відповідей на претензії.
Готувати разом з іншими підрозділами пропозиції про зміну діючих або відміну тих наказів, що втратили чинність, та інших нормативних актів, які були видані на підприємстві.
Вести довідково-інформаційну роботу з питань законодавства і нормативних актів, застосовуючи технічні засоби, а також облік чинного законодавства, інших нормативних актів, робить позначки про їх скасування, зміни та доповнення.
Брати участь у підготовці висновків щодо правових питань, які виникають у діяльності підприємства, проектів нормативних актів, які надходять на відгук, а також у розробленні пропозицій для удосконалення діяльності підприємства.
Ознайомлювати посадових осіб підприємства з нормативними актами, які стосуються їх діяльності, а також із змінами в чинному законодавстві.
Надавати довідки і консультації працівникам підприємства про сучасне чинне законодавство, а також висновки з організаційно-правових та інших юридичних питань, надавати допомогу в оформленні документів і актів майново-правового характеру.
Супроводжувати публічні та комерційні закупівлі.
Отримання ліцензій та інших дозвільних документів.
Супроводження заходів державного нагляду(контролю).
Супроводження процесуальних дій правоохороних органів.

Слідчий

з 08.2013 по 03.2018 (4 роки 7 місяців)
Міністерство внутрішніх справ, Київ (Юриспруденція)

Освіта

НАВС

Слідства, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Освітній рівень - бакалавр
Напрям підготовки - Правознавство

Додаткова освіта та сертифікати

Бухгалтерські курси

4 місяці

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS Outlook Outlook Express Складання процесуальних документів Впевненість Складання різного роду претензій

Додаткова інформація

Право на заняття адвокатською діяльністю

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: