Резюме від 16 листопада 2021 PRO

Оксана

Юрист, помощник юриста, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Дніпрорудне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець із соціальної рооботи

з 05.2021 по нині (3 роки)
Комунальна установа "Центр надання соціальних послуг" Малобілозерської ради, С.Малая Белозерка (соціальна сфера діяльності)

визначаю потреби громади у соціальних послугах; виявляю вразливі категорії дітей та сімей з дітьми та веду їх облік; здійснюю соціальне інспектування сімей з дітьми з ознаками складних життєвих обставин; розробляю індивідуальні плани для роботи з випадком та визначаю форми та методи допомоги; співпрацюю з представниками соціальної сфери громади (працівниками закладів освіти, охорони здоров'я, внутрішніх справ, культури за місцем проживання) та координую надання послуг вразливим категоріям дітей та сімей з дітьми у відповідності до їх потреб; надаю підтримку у зборі та оформленні документів для отримання державних соціальних виплат та допомоги, субсидій; забезпечую здійснення соціального супроводу сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб із числа дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; забезпечую розвиток сімейних форм виховання у відповідності до потреб дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування в громаді; організовую залучення ресурсів громади на підтримку сімей з дітьми; готую питання на розгляд дорадчого органу та Комісії з питань захисту прав дітей (у разі порушення прав дитини), які виносить до розгляду відповідний центр соціальних служб; беру участь у супервізії.

Освіта

Дніпрорудненський індустріальний коледж

Економіка підприємства, Дніпрорудне
Незакінчена вища, з 2020 по 2022 (1 рік 9 місяців)

Запорізький національній університет

Правознавство, Запоріжжя
Вища, з 2017 по 2020 (2 роки 10 місяців)

Навчалась заочно.
Проходила практику в Малобілозерській сільській раді.

ВСП "Васильевский колледж ТДАТУ"

Правознавство, Василівка
Незакінчена вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Отримала червоний диплом. Практику проходила в Оріхівському районному суді. В коледжі була відповідальна за роботу учбово-виховного сектору. Брала участь в різноманітних заходах. Неодноразово була учасницею науково-практичних конференцій.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Internet Explorer MS Outlook Email Opera MS Access Mozilla Firefox Google Chrome Графічні редактори Графічний дизайн Робота з різними видами документів(досвід під час навчання)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

розлучена, є дитина 2016р.н. (ходить до дит.садка).
Справедлива, уважна, самодостатня, відповідальна, впевнена в собі, комунікабельна, пунктуальна, самокритична, відкрита, чесна. Адекватно приймаю критику. Володію організаторськими здібностями.
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), навички роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Chrome) та електронною поштою, графічними редакторами, професійними програмами: ЛІГА:ЗАКОН.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: