Резюме від 19 вересня 2017 PRO

Ірина

Начальник, інспектор відділу кадрів, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Гоговний спеціаліст відділу освіти Коростишівської райдержадміністрації

з 11.2015 по 07.2017 (1 рік 8 місяців)
Відділ освіти Коростишівської райдержадміністрації, Коростишів (управління закладами освіти)

Оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до трудового законодавства, положень, інструкцій і наказів керівника. Оформлення при прийомі на роботу документованованої заяви - згоду про захист персональних даних. Формування і ведення особистих справ працівників, внесення змін, пов'язаних з трудовою діяльністю, заповнення картки 2-П. Контроль за табелюванням відпрацювання робочого часу, за оформленням листків тимчасової непрацездатності. подача електронних та паперових звітів до Фонду соціального страхування, статистики, центру занятості населення. Формувала та вела особисті справи працівників, вносила зміни, пов'язані з трудовою діяльністю. Підготовка необхідних матеріалів для атестаційної, кваліфікаційної і тарифікаційної комісій, проекти документів, що стосуються нагород і заохочень працівників. Заповнювала, вела облік і зберігала трудові книжки, визначала трудовий стаж, видавала довідки про теперішню і минулу трудову діяльність працівників. Вела облік надання відпусток працівникам, здійснювала контроль за складанням і одержанням графіків чергових відпусток. Складала списки працівників по категоріям : списки жінок, які мають право на додаткову щорічну відпустку відповідно до ст.19 Закону України «Про відпустки», списки працівників, які мають інвалідність 1,2,3 групи, списки працівників, які отримують всі види пенсії, списки осіб, віднесених до категорії постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Складала посадові та робочі інструкції. Вела архів особистих справ, після закінчення встановлених строків поточного зберігання готувала документи для здавання їх до державного архіву. Оформляла документи, необхідні для призначення пенсій працівникам.

Освіта

Житомирський державний педагогічний інститут ім. І.Я. Франка

Природничий факультет, учитель біології та хімії, Житомир
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint Windows MS Access Ведення звітності Створення діаграм

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Неодноразово нагороджена грамотами та дипломами, за останні 2 роки нагороджена грамотою голови Коростишівської райдержадміністрації. Можуть бути надані характеристики з місця попередньої роботи (усні, письмові).
Роботу змінюю у зв'язку із зміною місця проживання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: