Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Viktor

Керівник з впровадження CRM

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Senior Account Manager / CRM+ERP+BPM Integrator / Business Automation

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Бюро Продажів Андрія Крупкіна, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Основні обов'язки - це створення нових та удосконалення існуючих бізнес-моделей, шляхом впровадження системних офлайн і онлайн рішень для автоматизації та контролю, серед яких: інтеграція CRM та ERP продуктів з урахуванням business process management. Спеціалізуюсь на українському продукті OneBox OS (1b, 1box) https://1b.app/ua/

За цей час в компанії створив та підтримував величезні проєкти, серед яких:

- СБ ПЛЮС https://sbpluspp.com.ua/ (купівля/продаж зернових культур; виробництво та продаж борошна; транспортна логістика; власне виробництво паливних пелет). Цей бізнес чимось схожий до біржевої торгівлі - тільки з продуктами та виробництвом. Середній приріст прибутку +60% в міс за рахунок впровадження низки процесів, ось декілька з них https://prnt.sc/KG3poqxSw-oH https://prnt.sc/poJjd_zmPC9u https://prnt.sc/82olhYx-uPU2 https://prnt.sc/FG76VSDsRjdj https://prnt.sc/arr1jeLe_guc

- Sense.education.care [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (український виробник косметики). Бізнес даного клієнта запускали з нуля, повністю створивши всі робочі процеси, стилістику бренду, логіку взаєморозрахунків з клієнтами, систему обліку та контролю b2c та b2b процесів. Була впроваджена система автоматичної відповіді клієнтам в соцмережах (першого дотику), система автоматичного розподілення заявок, склади, система створення та використання подарункових сертифікатів, бізнес-процес автозамовлень постачальнику, налаштовані інтеграції з Checkbox, WAYFORPAY, Instagram (Direct), Приват24, Телеграм, Нова пошта. В результаті - вже через пів року продажі в місяць дійшли до 300к грн, в даний момент вони становлять в середньому 300к-500к. Декілька скрінів: https://prnt.sc/Kf4vgxw1NDJl https://prnt.sc/jWw7CKG3ffCT https://prnt.sc/5D7elw2S0I0a https://prnt.sc/ZmexfPY1f2T5

- Вінзор https://vodostek.com.ua/ua/about_us (серед широкого спектру хімічної продукції, дана компанія спеціалізується на виробництві миючих засобів і засобів по догляду за поверхнями в автомобільній галузі, миючих та дезинфікуючих засобів в харчовій промисловості, та у сфері клінингу) https://prnt.sc/YTBuEPItrc50 . Сайти на розетці та пром, інтегрував систему з 1с. https://prnt.sc/5y8m6LRUaoKK та підключив телефонію рінгостат. Проект молодий - в розробці всього 50 днів - на момент створення скріншотів. Декілька скрінів: https://prnt.sc/_ohHy3Ugt4Al https://prnt.sc/tyfaptgtbVTx https://prnt.sc/Wxo0xAnseJeP

Senior Account Manager / CRM+ERP+BPM Integrator / Business Automation

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Бюро Продажів Андрія Крупкіна, Київ (IT)

ПРОДОВЖЕННЯ

- Elvatech https://elvatech.com/uk/about-2/ (київська науково-виробнича компанія «Елватех» 30 років працює у сфері аналітичного приладобудування для забезпечення аналітичного контролю на промислових підприємствах, у лабораторіях, дослідних установах для вдосконалення технологічних процесів, підвищення якості виробленої продукції, розробки нових сучасних матеріалів і збільшення прибутку https://prnt.sc/Q4yTw5Nw5MX8 . Даний проект заключався в міграції величезної системи з Бітрікс 24 , а саме: 4 Бізнес процеси для Sales наприклад https://prnt.sc/FkwLjfxR-DCn , процес на обробку лідів з інтеграцією з сайтами через форми зворотнього зв'язку (більше 40 форм на 4 мовах, які я налаштував by JavaScript), 3(три) процеси по виробництву https://prnt.sc/dpk9vFXImHtf , Взаєморозрахунки https://prnt.sc/KAYiK92V2EwR інтеграція з Рінгостат, Wordpress, також створено значна кількість різних кастомних налаштувань.

- Solid English School https://solid.com.ua/about-school/ Онлайн курси IT та Business англійської для технічних та нетехнічних фахівців у всьому світі. В них був створений особливий процес супроводження клієнтів з постійними допродажами послуг, який нажаль не можу показати за причини ексклюзивності системи. Налаштована інтеграція з Facebook Messenger Pro, Instagram (Direct), Телеграм, СендПульс, Binotel і Google Calendar, також налаштована мобільна версія та особистий кабінет клієнта.

- Постачальник гофропродукції, ПАТ "Конкорд". Сайт в розробці, але це найбільний проєкт, релізований мною особисто. 23 бізнес-процеси з 222 етапами, і 350 процедурами з діями для автоматизації. 295 додаткових полів процесів, 187 додаткових полів продуктів процесів, 89 додаткових полів продуктів та 122 додаткових полів контактів. 28 шаблонів документів, написаних в HTML/CSS і 42 шаблони листів, запарсених тим же методом. Продукти процесу мають величезну кількість полів https://prnt.sc/rtW1qOLvCl64 та взаємодій. Титанічно багато кастомних розробок, коду, та доробок - все це за близько 1к використаних годин за 1 рік - і це далеко не весь список робіт. Неймовірно складний та унікальний проект, який надав чіткі алгоритми - переборовши величезний хаос.

Додатково, на даній посаді я змінив більшу частину внутрішніх процесів свого відділу, наприклад, системно правильного регламенту впровадження та супроводження проектів. Також досяг перегляду керівництвом системи оплати в сторону погодинної оплати - замість гарантованної ставки та відсотка від платежів проектів - що дуже позитивно відобразилось на мотивації, а від того і на продуктивність всього відділу з пропорціональним збільшенням рівня заробітньої плати для кожного, хто дійсно працював і мав наснагу показувати результат, а не просто отримувати ставку кожен місяць. І ще не можу не вказати те, що я навчив на різному рівні користуватись спектром програмних продуктів величезну кількість людей - чим насправді, пишаюсь. А ще віднедавна займаюсь створенням продукту - боту автопродажів на основі AI та CRM+ERP.

Senior Account Manager

з 01.2020 по 09.2022 (2 роки 8 місяців)
SheBo, Івано-Франківськ (IT)

Обов'язки – повний цикл впровадження CRM системи 1b.app у різні бізнес-проекти, технічна підтримка клієнтів, написання технічних завдань з різних доопрацювань, проведення робочих груп у скайпі з презентацією функціоналу та навчанням. Інакше кажучи - виконую обов'язки і business analyst, і project manager, і account manager.

З досягнень на даний момент – робота з такими компаніями як:

Онлайн/офлайн платформа https://ekomora.ua/ (+сайт на OneBox)
Онлайн/офлайн магазин https://insecret.ua/;
Онлайн/офлайн магазин https://dm.kh.ua/;
Оптовий продаж будматеріалів https://www.vidbudalians.com.ua/;
Онлайн/офлайн магазин шин https://100shin.ua/;
Онлайн/офлайн магазин постільної білизни https://cappone.in.ua/
Детейлінг студія http://voltdetailing.com/
E-commerce(+dropshipping) платформа https://admin.newtrend.team (сайт на OneBox) ;
Кадрове агенство "Сімейний сервіс" https://www.homestaff.com.ua/ru/home/
Брав участь у техпідтримці https://easypay.ua/

А також успішно займався розробкою налаштувань для рекрутингової агенції, агенства нерухомості, СТО та готелю. Під проекти налаштувань записував відео-презентації функціоналу. Можу передати на Ваш запит.

05.03.21 організував команду волонтерів та зібрав crm+erp під волонтерську діяльність (на благодійних засадах, домовившись із розробниками про ліцензії).

Налаштував незліченну кількість блоків, досвід роботи на даний момент 1000-2000 годин. Написав 100+ ТЗ доопрацювань на розробників OneBox.

Вся робота на віддаленій основі.

Можу деплоїти систему українською, англійською, польською та російською мовами.

Customer Support/CRM-integrator

з 06.2019 по 01.2020 (7 місяців)
ТОВ Екомора, Івано-Франківськ (IT)

Ekomora.ua - офлайново/онлайновий торговий майданчик для розміщення товарів та послуг, а також розміщення різноманітних реклам та проведення офлайн/онлайн аукціонів.
До моїх обов'язків входила розробка та підтримка CRM-системи OneBox для 18 клієнтів компанії (бізнес), підтримка сайту, розробка та впровадження нових бізнес-процесів. Успішно застосовував навички, здобуті на попередніх місцях роботи.

Торговый представитель

з 09.2017 по 12.2018 (1 рік 3 місяці)
ТОВ Люминотехник, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з діючою клієнтською базою у сфері оптових поставок електротехнічної та світлодіодної продукції на різні торгові майданчики міста Марганця, Покрови, Апостолового та р-он. Розширення впливу ринку вищезгаданих міст. Контроль дебіторську заборгованість. Презентація новинок. Виконання плану продаж. Вміння швидко зорієнтуватися та вирішити ситуацію, знайти альтернативу та компроміс. Виявити та сформувати пропозицію клієнту, знайти точки впливу. Індивідуальна робота із прайсом під кожного клієнта. Розширення бази клієнтів (загалом на 48 клієнтів, це 120% від початкового). Робота з врахуванням та специфікацією обміну шлюбу товару. Через 7 місяців отримав підвищення до регіонального представника брендів Lemanso, Lezard та Philips Led та переїхав до Дніпра. Тут вже мене навчили проектування світлотехніки та дизайну освітлення. Соціальні мережі, месеждери – використання всіх інструментів що б бути – як навчали у ДТЕК – якомога ближче до клієнта.

Cпециалист по обработке Web-обращений клиентов

з 05.2017 по 09.2017 (4 місяці)
Cпециалист по обработке Web-обращений клиентов, Никополь (Предприятия ДТЭК эффективно работают в сфере добычи и обогащения угля, генерации, поставки и продажи электроэнергии)

Основной обязанностью Данной должности является быстрый, чёткий и своевременный ответ клиенту в сфере энергетики, на все вопросы, что касаются электрообеспечения по таким каналам связи, как: -Соц сети -Через личный кабинет -По e-mail Как и при должности оператора, в некоторых случаях оформление заявок в соответствии с запросом клиента, только инструментарий гораздо шире и задач соответственно больше. Выполнял задачи супервайзера, а именно контроль качества группы обращений в соц сетях.

Оператор ИКЦ

з 09.2016 по 05.2017 (8 місяців)
ПАО ДТЭК "Днепрооблэнерго", Нікополь (Енергетика)

Обов'язки: прийом дзвінків від зовнішніх клієнтів Компанії з усіх питань щодо електроенергії та компетентна відповідь на їх запит. Інтеграція запиту клієнта (як консультація або заявка у відповідні підрозділи) до системи SAP CRM. Виконання доручень, пов'язаних із інформуванням у сфері енергозабезпечення. Підготовка матеріалів для продуктивнішої роботи ІКЦ. Актуалізація бази даних.
За вісім місяців роботи обробив величезну кількість матеріалу, пов'язаного з продажем та відпусткою електроенергії. Зумів досягти високої швидкості роботи в програмному середовищі SAP CRM, ПК Мегабілінг, SAP Logon, офісному пакеті програм Microsoft Office, шляхом організованої комбінації (оптимізації) їх на робочому столі. На цьому місці роботи розвинув у собі високий рівень самоактуалізації та швидконавчання (яка і без того була присутня), оскільки режим роботи, новини, інформація та рекомендовані послуги могли бути змінені протягом дня. Гнучкий графік навчив мене бути пунктуальним кожного робочого дня. Необхідність використання Outlook, як поштового клієнта для роботи з електронною поштою, розвинула в мені навичку ділового листування. Після проходження навчання на вакансію Спеціаліст з Web-звернень, ця навичка допомогла мені швидко та професійно формувати відповіді клієнтам в електронному вигляді. Так само, вміння працювати у перерахованих вище програмних середовищах, допомогло мені легко навчитися проводити вибірку обладнання (Л, РП, ТП, КТП, МТП, ЗТП, РБ, А) по 24 РЕМ для формування звіту про проведення планових робіт і звіту з проблемного обладнання. Як досягнення можна відзначити високу ефективність у роботі за стандартами KLN і KPI. Клієнтоорієнтований. Подяка клієнтів виражена у соц-мережах та на закінчення розмов. Вмію швидко та коректно вирішувати конфліктні ситуації. Розвинена навичка комунікації між внутрішніми та зовнішніми клієнтами Компанії. Бажання працювати у цій сфері допомогло досягти високої продуктивність праці. Досяг високого рівня розуміння запиту клієнта.

Освіта

НТ НМетАУ

Інструментальне виробництво та машинна інженерія, Нікополь
Середня спеціальна, з 2010 по 2015 (5 років)

Знання і навички

Битрикс24 CRM Пользователь Internet MS Office OneBox САПР SAP Logon Пользователь ПК 1b.app Написання промптів для ChatGPT Користувач ChatGPT ChatGPT API API HTML CSS HTML/CSS JavaScript Setting up Telegram bots Setting up bots in social networks Уважність Logical thinking SAP ERP Впровадження ERP-системи Користувач ERP-системи Business Process Management BPMN Bpm'online Continuous Integration Maintenance of technical documentation Preparation of technical specifications

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: доброзичливий, привітний, доброзичливий. З професійного погляду підкований, готовий кинути всі сили на точне виконання запиту. Володію навичкою ділового листування та ділового спілкування. Уважний до деталей, при цьому виконую роботу швидко та якісно. Вміння та любов до роботи з ПК у різних програмних середовищах. Вільне володіння, українською та російською мовами, знання англійської. Вмію донести свою думку. Величезний потенціал до розвитку та бажання рухатися вперед. Активний, енергійний. Із цього: непосидючий. Уява дозволяє формувати корисні ідеї. Володію вмінням "бути скрізь", поки що на початковій стадії. Люблю спілкування з людьми у будь-якому його вигляді. Прагну поліпшення процесів, що з робочими моментами, шляхом як особистісного розвитку, і внесення пропозицій у роботу пов'язаних підрозділів. Вважаю, що поліпшення процесів у цій галузі так само можливе завдяки оптимізації роботи в програмах. Маю широкий словниковий запас. Уміння і любов до письма та високий рівень грамотності дозволяє мені подати свою кандидатуру на розгляд цієї посади. Бажаю ефективно працювати та заробляти. Мрію досягти високого кар'єрного зростання.
Хобі: Подорожі, мови, програмне забезпечення, комп'ютерні ігри, діджеїнг. Люблю фотографувати і мати популярність навіть у цій галузі. Маю організаційні навички, влаштовував різноманітні івенти, вечірки та зустрічі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: