Резюме від 30 липня 2017 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4157198

Юрист, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Мена
Готовий працювати:
Переяслав

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчого комітету

з 12.2015 по нині (8 років 5 місяців)
Державні організації

правовий супровід діяльності, представництво у судах, претензійна робота, правова допомога, робота зі зверненнями громадян, складання програм та проектів рішень

Провідний спеціаліст командування (юрист)

з 03.2015 по 12.2015 (9 місяців)
Менський військовий комісаріат, Мена (військове право)

правовий супровід діяльності військового комісаріату, претензійна робота, складання документації, представництво в судах, правовий супровід військовослужбовців та членів їх сімей.

Помічник заступника голови суду

з 01.2014 по 03.2015 (1 рік 2 місяці)
Менський районний суд, Мена (Юриспруденція)

аналіз судових справ, складання проектів рішень, аналіз змін до законодавства

Секретар судових засідань

з 04.2013 по 01.2014 (9 місяців)
Менський районний суд, Мена (Юриспруденція)

виклик сторін у справі, оформлення судових справ, фіксація судових засідань, складання протоколу засідань, оформлення запитів та листів, робота з ПК та спеціалізованими програмами електронного суду.

Слідчий

з 08.2010 по 04.2013 (2 роки 8 місяців)
Менський РВ УМВС України в Чернігівській області, Мена (кримінальне право та процес, досудове провадження у справах)

направлення кримінальних справ до суду, кваліфікація, співпраця з іншими правоохоронними органами, участь у судових засіданнях

Освіта

Національна юридична академія імені Ярослава Мудрого

Слідчо-криміналістичний, Харьков
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Спеціальність "Правознавство", диплом з відзнакою

Додаткова освіта та сертифікати

Пройшла курс навчання від Волинського ресурсного центру «Парламентські процедури» та «Зв’язки з громадськістю», «Стратегічне пла

2016, 6 днів

сертифікат Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» про участь у проекті «Співробітництво місцевої влади і НУО

2015 р.

Маю сертифікат проходження тренінгу з ведення переговорів. Захід проходив у Чернігівському центрі розвитку місцевого самоврядува

2017, 2 дні

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Резюме

Скляр Інна Володимирівна, 13.01.1988 року народження.
З 1.09.1994 року до 22.06.2005 року навчалася у Менській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка. Навчання закінчила з відзнакою.
2005 - 2009 роки навчалася у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого, отримала диплом бакалавра з відзнакою.
2009-2010 роки продовжила навчання у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого, отримала диплом магістра з відзнакою.
З 2010 року до 07.05.2013 року працювала на посаді слідчого СВ Менського РВ УМВС України в Чернігівській області. Звільнена у запас Збройних Сил України за п. 64 «ж» (за власним бажанням).
З 29.05.2013 року до 04.01.2014 року працювала на посаді секретаря судових засідань Менського районного суду Чернігівської області.
З 04.01.2014 року до 02.03.2015 року працювала на тимчасовій посаді помічника заступника голови Менського районного суду Чернігівської області. 03.03.2015 року переведена на посаду провідного спеціаліста командування (юриста) Менського районного військового комісаріату.
01.12.2015 року була обрана на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчого комітету Менської міської ради.
Після проведення об’єднання територіальних громад 30 травня 2017 року була повторно обрана на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчого комітету Менської міської ради, де на сьогоднішній день і працюю.
Постійно займаюся самоосвітою, приймаю участь у різноманітних тренінгах та програмах, підтримую молодіжні громадські організації, беру участь у благодійних акціях, приймаю активну участь у процесах децентралізації. Є координатором молодіжного руху міста.
Маю сертифікат Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» про участь у проекті «Співробітництво місцевої влади і НУО – просування польської моделі демократії в Україні», в рамках якого напрацьована процедура співробітництва місцевої влади та НУО в Менському районі Чернігівської області.
Пройшла курс навчання від Волинського ресурсного центру «Парламентські процедури» та «Зв’язки з громадськістю», «Стратегічне планування» та «Підготовка та впровадження проектів місцевого розвитку».
Приймала участь у регіональному семінарі для молодих лідерів з розвитку місцевої та регіональної демократії від Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.
Була учасником Всеукраїнського форуму із зеленого/сільського туризму «Image mapping», що пройшов у м. Вінниця 21-22 квітня 2017 року.
Маю сертифікат проходження тренінгу з ведення переговорів. Захід проходив у Чернігівському центрі розвитку місцевого самоврядування.
У своїй роботі активно взаємодію з громадськими організаціями, проводжу заходи для покращення взаємодії влади та громади і кращого розуміння децентралізаційних процесів молоддю.
Вільно володію українською мовою. Знання англійської мови на середньому рівні, досвідчений користувач ПК, врівноважена, вмію приймати рішення у стресових ситуаціях та умовах обмеженого часу, вмію знаходити спільну мову з представниками громадськості та журналістами, стресостійка. Завжди ставлю за мету отримання позитивного результату на благо громади.
Маю бажання розвивати свої навички та вміння, запроваджувати децентралізацій ні процеси у громадах, розповсюджувати позитивний досвід.
Займаю активну життєву позицію, де є місце родині, роботі та громадській діяльності.

Контактна інформація [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),
Ел. почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Юрисконсульт
Переяслав

Молодший юрист
Переяслав, Київ , ще 3 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: