Резюме від 12 грудня 2023 PRO

Аліна

Помічник керівника з маркетингу, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мама

з 12.2020 по нині (3 роки 5 місяців)
Тітова, Біла Церква (Освіта, наука)

Декретна відпустка

Бариста

з 09.2019 по 02.2020 (5 місяців)
Плахотнюк Є. ФОП, Біла Церква (Роздрібна торгівля)

Менеджер (управитель) зі збуту, адміністратор інтернет-магазину

з 11.2017 по 06.2019 (1 рік 7 місяців)
ФОП Соломченко Д.М., Біла Церква (Інтренет-магазин ЧехолКом – мобільні та автоаксесуари)

Ведення 2 сайтів на платформі Prom.ua та 1 на Opencard (робота з товарами та замовленнями). Робота з товарами: прийом товару, звірка з накладними, внесення накладної до програми 1С; виставлення товару на сайті, коригування цін, робота з новими групами товарів, робота з фотографіями в Adobe Photoshop, робота з дошками оголошень; робота з масовим множенням позицій товарів на Prom.ua через вигрузку товарів в Excel; регулярні переобліки груп товарів. Робота з замовленнями: прийом вхідних дзвінків та консультація клієнтів у телефонному режимі, прийом та консультація відвідувачів у офісі; обробка замовлень на Prom.ua та на дошках оголошень до кінцевої стадії, формування ТТН (товарно-транспортних накладних), упаковка товару та його відправка покупцю; смс-розсилки, списування товару в 1С.

Менеджер з продажу

з 03.2016 по 07.2017 (1 рік 4 місяці)
Service Plast, Белая Церковь (Производство свадебного декора, рекламы и материалов для теплоизоляции)

Ведення сайтів на платформі Prom.ua та Opencard (робота з товарами – заповнення сайтів, внесення цін, коригування товарів, написання статей, просування сайту), прийом, оформлення та координація виготовлення замовлень, розширення асортименту, робота з дошками оголошень, ведення груп та сторінок в соціальних мережах (Фейсбук, Вконтакті, Пінтерест), пошук клієнтів, ведення клієнтської бази, підготовка фотографій для сайтів та груп в соцмережах (Adobe Photoshop).

Продавець-консультант

з 11.2015 по 02.2016 (3 місяці)
Непоседа, Александрия (Збут дитячих іграшок)

Мерчандайзінг – викладка товару на полицях магазину згідно вимогам; консультація відвідувачів по асортименту до кінцевої стадії; прийом товару, проведення переобліків, ведення накладних, ремонт дрібних несправностей та браків; підтримка магазину та примагазинної території у чистоті та порядку.

Менеджер з продажу

з 10.2014 по 02.2015 (4 місяці)
Julia Loza, Белая Церковь (Производитель женской одежды больших и средних размеров)

Холодні дзвінки – продзвон потенційних клієнтів по різноманітних клієнтських базах, консультація по асортименту, контроль продажу до завершення; Ведення сайту на платформі Prom.ua (заповнення товарами, оновлення цін, написання статей, робота з фотографіями в Adobe Photoshop); контроль закупки матеріалів для виробництва; контроль співробітництва компанії з такими сайтами, як Lamoda, LeBoutique, modnaKasta.

Освіта

Національний Авіаційний Університет

Гуманітарний інститут, кафедра "Соціологія", Київ
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Adobe Photoshop Email CorelDRAW Веб-браузери Ведення соціальних мереж Проведення презентацій Adobe Ведення звітності Малювання Робота з накладними Розробка логотипів Наповнення сайтів товарами Написання статей, текстів для просування сайтів Підготовка зображень для сайтів Промальовка макетов в Corel Draw

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Шкідливих звичок не маю. Цілеспрямована, працюю на результат – завжди викладаюсь на всі сто, роботу не здам у неготовому вигляді (поки я не зрозумію що зроблено все ідеально). Чесна, працьовита, відповідальна. Люблю те, чим займаюсь. Легко і швидко навчаюсь, період адаптаціїї – до місяця. Енергійна та емоційна – близько приймаю до серця перемоги та невдачі, завжди аналізую свої дії. Вважаю що колектив – одна з найголовніших умов плідної співпраці та успіху компанії, це важливий пункт при пошуку місця роботи особисто для мене. Я амбітна людина, в голові завжди маса ідей як покращити те чи інше, що можна і де доповнити, аби зробити те що і так майже ідеальне ще краще.

Схожі кандидати

Таргетолог, интернет-маркетолог (реклама, Instagram, Facebook)
10000 грн, Біла Церква, Дніпро , ще 6 міст

Оператор бази даних, помічник аналітика
20000 грн, Біла Церква, Дистанційно

Менеджер з реклами
Біла Церква

SEO-специалист, маркетолог (PPC)
50000 грн, Біла Церква, Київ , ще 2 міста

Модератор, адміністратор сайтів, інтернет-маркетолог
15000 грн, Біла Церква, Дистанційно

Маркетолог, Support-менеджер, модератор (IT)
20000 грн, Біла Церква, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: