Резюме від 11 лютого 2024 PRO

Олександр

Начальник відділу охорони праці

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Ладижин
Готовий працювати:
Вінниця, Ладижин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний державний інспектор

з 12.2017 по нині (6 років 4 місяці)
Управління інспекційної діяльності у Вінницькій області, Вінниця (Державні організації)

Здійснення державного нагляду (контролю) щодо безпечного ведення робіт, промислової безпеки та охорони праці на об’єктах котлонагляду, будівництва, вантажопідіймального обладнання та транспортної галузі.

Начальник відділу охорони праці

з 11.2012 по 09.2017 (4 роки 10 місяців)
ДТЕК Ладыжинська ТЕС, Ладижин (Енергетика)

Організація і координація роботи з охорони праці на підприємстві, здійснення контролю за додержанням у структурних підрозділах законодавчих і нормативних правових актів з охорони праці, проведенням профілактичної роботи із запобігання виробничого травматизму, професійних і виробничо-обумовлених захворювань, заходів зі створення здорових і безпечних умов праці на підприємстві, за наданням робітникам установлених пільг і компенсацій за умовами праці.
Організація вивчення умов праці на робочих місцях, роботу з проведення паспортизації санітарно-технічного стану цехів, перевірки технічного стану устаткування, запобіжних і захисних пристроїв, здійснює контроль за ефективністю роботи вентиляційних і аспіраційних систем. Інформування працівників від особи роботодавця про стан умов праці на робочому місці, а також про прийняті заходи щодо захисту від небезпечних і шкідливих виробничих факторів, забезпечує підготовку документів на виплату відшкодування збитків, причинених здоров’ю працівників у результаті нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Організація проведення перевірок, обстеження технічного стану будинків, будівель, устаткування, машин і механізмів на відповідність їх вимогам нормативних актів з охорони праці, стану санітарно-побутових приміщень, засобів колективного і індивідуального захисту працівників, контролює своєчасність їх проведення.
Участь у складанні розділу “Охорона праці” колективного договору, здійснює контроль за його виконанням, а також виконанням приписів органів державного контролю, інших заходів з поліпшення умов праці. Участь в узгодженні розроблюваної на підприємстві проектної документації, у роботі комісій з приймання в експлуатацію завершених будівництвом або реконструйованих об’єктів виробничого призначення, з приймання із ремонту установок, агрегатів і іншого обладнання щодо додержання вимог нормативних правових актів з охорони праці.
Надання методичної допомоги керівникам підрозділів підприємства у складанні списків професій і посад, згідно з якими працівники повинні проходити обов’язкові попередні і періодичні медичні огляди, а також списків професій і посад, згідно з якими працівникам надаються компенсації і пільги за тяжкі, шкідливі або небезпечні умови праці, у разі розробки і перегляду інструкцій з охорони праці, стандартів підприємства з безпеки праці. Забезпечення проведення ввідних і повторних інструктажів, навчання і перевірку знань з охорони праці працівників підприємства.
Видача керівникам структурних підрозділів підприємства обов’язкових для виконання приписів щодо усунення наявних недоліків, одержання від них необхідних відомостей, документації і пояснень з питань охорони праці, вимагання відсторонення від роботи осіб, які не пройшли медичного огляду, навчання, інструктажу, перевірки знань.
Маю досвід успішного проходження сертифікаційного аудиту на підприємстві щодо відповідності стану охорони праці вимогам міжнародного стандарту з безпеки та гігієни праці OHSAS18001 2007.

Освіта

Вінницький національний технічний університет

Електричні системи і мережі, Вінниця
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 7 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

зовнішній та внутрішній аудитор по міжнародному стандарту з гіієни та безпеки праці OHSAS 18001: 2007

2014 р.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: