• PRO

Тетяна

Менеджер з якості, технолог кондитерського виробництва, 40 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
28 років
Місто проживання:
Вишневе (Київська обл.)
Готовий працювати:
Вишневе (Київська обл.), Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог ЗЕД (експорт)

з 03.2024 по нині (1 рік 5 місяців)
Київ Хліб, ТОВ, Київ (Харчова промисловість)

Технолог кондитерського виробництва

з 03.2023 по нині (2 роки 5 місяців)
Київська бісквітна фабрика, Київ (Харчова промисловість)

Мікробіолог, лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу

з 09.2021 по 02.2023 (1 рік 5 місяців)
ПрАТ Вімм-Білль-Данн, (PepsiCo), Вишневе (Харчова промисловість)

Проводити мікробіологічний, технохімічний та фізико-хімічний контроль продукції по ходу технологічних процесів виробництва в строгій відповідності з вимогами НД на продукти;
За результатами аналізів робити висновок про відповідність НД;
Вести оформлення відповідної документації (журналів, якісних посвідчень).
Написання внутрішніх документів управління якістю, інструкцій підприємства.

Лаборант хімічного аналізу

з 03.2021 по 09.2021 (6 місяців)
ПрАТ Київський маргариновий завод, Киев (Харчова промисловість)

Відбір проб та проведення лабораторних аналізів вхідної сировини та готової продукції для визначення відповідності вимогам підприємства та чинній нормативно-технічній документації.
Перевірка якості пакування та маркування.

Технолог, старший кондитер

з 08.2017 по 01.2021 (3 роки 5 місяців)
Flame family restaurant, Вишневе (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нових десертів.
Написання технологічних карт.
Організація робочого процессу, написання закупок, списання продуктів.
Приготування та оформлення тортів, капкейків, кейкпопсів, меренги, пряників, еклерів, печиво макаронс, чізкейків, мусових тортів та тістечок

Кондитер

з 06.2016 по 08.2017 (1 рік 2 місяці)
Бебі бар, Київ (Дитячий ресторан)

Приготування та оформлення тортів, пряників, кейкпопсів, меренги, капкейків, мусових тортів та тістечок.

Освіта

НУХТ

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, магістр, Київ
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

НУХТ

Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, бакалавр, Киев
Вища, з 2016 по 2019 (3 роки)

КРГ НУХТ

Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, технік-технолог, Киев
Середня спеціальна, з 2012 по 2016 (4 роки)

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Відповідальність;
пунктуальність;
робота в команді;
управління персоналом;
швидко навчаюсь;
бажання професійного розвитку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: