Резюме від 31 липня 2017

Катерина

Офісний працівник, адміністратор, продавець-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

продавець-консультант

з 09.2016 по 07.2017 (10 місяців)
Рекрутіг Рітейл магазин "Plus market", Ровно (Продаж побутової хімії, косметики, парфумерії, чоловічих, жіночих та дитячих засобів догляду)

Консультація та розрахунок клієнтів, дотримання касової дисципліни, прийом та викладка товарів, оформлення викладки акційних товарів, участь в інвентаризаціях.

Вчитель початкових класів

з 09.2014 по 10.2016 (2 роки 1 місяць)
НІВК "ЗНЗ ДНЗ" школа - дитячий садок, Дубно (Освітній процес навчання та виховання учнів початкових класів)

Проведення уроків, організація та проведення позакласних заходів. Організація позаурочної діяльності учнів, проведення гурткової роботи та підготовка учнів до змагань.

Освіта

Переяслав-Хмельницький Державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Українська філологія, Переяслав-Хмельницкий
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 5 місяців)

З 2009 по 2013 рік навчалась у Дубенському педагогічному коледжі РІДГУ на факультеті "початкова освіта" з додатковою спеціальністю "педагог-організатор". З 2013 по 2015 рік здобувала освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр на факультеті "української філології", з 2015 по 2017 рік продовжила навчання на цьому факультеті та отримала освітньо-кваліфікаційний рівень магістра. За період навчання в університеті брала участь та займала призові місця у конкурсах (поетичних та декламаторських).

Додаткова інформація

3 вересня 2014 року по Жовтень 2016 року працювала у НВК "ЗНЗ-ДНЗ" школа-дитячий садок на посаді вчителя початкових класів. Також була керівником дитячих гуртків. Особисті якості: комунікабельність, пунктуальність, відповідальність, здатність швидко навчатися, стресостійкість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: