Резюме від 27 вересня 2017 PRO

Володимир

Оператор по добыче нефти и газа

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор нефти и газа

з 03.2011 по нині (13 років 2 місяці)
ГПУ"Шебелинкагаздобыча", Харьков (Добыча газа и нефтепродуктов)

•виконувати роботу з підтримки заданого режиму роботи свердловини, установок комплексної підготовки газу, групових замірних установок, дотискних насосних компресорних станцій пов’язаних з технологією видобутку нафти й газу.
•знімати показники контрольно-вимірювальних приладів.
•брати участь в обслуговуванні та поточному ремонті нафтопромислового обладнання, установок та трубопроводів.
•вміти читати схеми наземних та підземних комунікацій.

Освіта

Полтавський Національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

«Нафтогазова інженерія та технології». Професійна кваліфікація: «Інженер-механік»., Полтава
Вища, з 2011 по 2017 (5 років 9 місяців)

•Закінчив у 2007 році Зміївський професіїний енергетичний ліцей і здобув професію електрослюсаря з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій.
•Навчався в навчально-курсовому комбінаті газопромислового управління «Шебелинкагазвидобування», здобув професію : «Оператор з видобутку нафти й газу».
•Пройшов навчання та перевірку знань на курсах підвищення кваліфікації робітників по вивченню «Правил будови та безпечної експлуатації посудин, що під тиском».
•Пройшов навчання та перевірку знань на курсах підвищення кваліфікації для робітників, які обслуговують дизельні та бензинові електростанції на об’єктах нафтогазового комплексу (з правилом оперативного переключення по стороні 0,4 Кв).
•Закінчив у 2017 році Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка та здобув кваліфікацію : освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст. Спеціальність: «Нафтогазова інженерія та технології». Професійна кваліфікація: «Інженер-механік».

Додаткова інформація

Уважність, відповідальність, технічне мислення, врівноваженість, дисциплінованість, орієнтованість на досягнення результату.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами