Резюме від 2 лютого 2018

Марина

Інженер, менеджер, спеціаліст по якості харчової продукції, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Практикант (помічник по визначенню якості)

з 02.2017 по 04.2017 (2 місяці)
ПАТ "Оболонь, Київ (Харчова промисловість)

Освіта

НУХТ (Національний університет харчових технологій)

Технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи, Київ
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Технологічна експертиза необхідна для визначення можливостей і використання на практиці найбільш ефективних та економічних технологій для виробництва якісної, фізіологічно безпечної, конкурентоспроможної харчової продукції.

Випускники цієї спеціальності сприятимуть поліпшенню якості та безпеки вітчизняної харчової продукції, збільшенню її конкурентоспроможності на світовому ринку, гармонізації українських норм у сфері харчової безпеки з кращим міжнародним досвідом у харчовій галузі та розширенню експортних ринків України.

Додаткова інформація

Будучи фахівцем в даній галузі я здатна розв’язувати проблеми підвищення якості харчової продукції, здійснювати стандартизацію нових видів сировини і готової харчової продукції, забезпечувати розвиток систем управління якістю та безпекою на харчових підприємствах відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO, здійснювати сертифікацію продукції, технологічних процесів та обладнання, систем управління якістю та безпеки харчових продуктів на виробництві, внутрішній аудит та самоінспекцію, акредитацію органів із сертифікації.
•Готова до відряджень та ненормованого робочого дня.

•Бажання вчитися в сфері харчової промисловості, прагнення до самовдосконалення, вміння працювати в команді, відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, уважність, здатність зберігати спокій в стресових ситуаціях, аналітичний склад розуму, пунктуальність.

Знання мов:
•Українська — експерт
•Російська — експерт
•Англійська — А2

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: