Резюме від 31 березня 2023 PRO

Юлія

Менеджер з закупівель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент генерального директора

з 05.2018 по нині (6 років)
ООО "Ттрейд", Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Компанія «TTRADE» - генпідрядна організація, що спеціалізується на проектуванні та будівництві промислових будівель.

Посадові обов'язки - це, перш за все, допомога першій особі компанії. А.К .: планує робочий день генерального директора (зустрічі, дзвінки, прийом, пр.), супроводжує генерального директора на зустрічах, в поїздках, бере участь в переговорах, ділових зустрічах, спеціальних прийомах; веде протоколи та інші документи, які оформлюють хід і результат зустрічей, переговорів, здійснює збір матеріалів і інформації, необхідних генеральному директору, готує аналітичні, інформаційні, довідкові та інші матеріали і представляє їх керівнику, виконує роботу з підготовки засідань і нарад, які проводить генеральний директор (збір необхідних матеріалів, повідомлення учасників про час і місце проведення, порядок денний, їх реєстрація), веде і оформляє протоколи засідань і нарад тощо, згідно з посадовою інструкцією.

Бізнес - тренер

з 12.2017 по 04.2018 (4 місяці)
GEBS, Киев (Тренінгові компанії)

Основними обов'язками тренера є розробка, організація та проведення тренінгу, а також передтренінгова діагностика та післятренінгова робота ( gebs-education.com). Бізнес-тренінг - це навчальний процес з передавання знань і формування навичок, необхідних для ефективної роботи співробітників компанії. Це такі навички, наприклад, як навички продажу, презентації, управління персоналом тощо. Спектр навичок, необхідних співробітникам формується залежно від завдань компанії, рівня фахівців і програм розвитку персоналу, що є у кожній конкретній організації.

Асистент керівника відділу інвестицій

з 08.2017 по 10.2017 (2 місяці)
"QBF", Киев (Керуюча інвестиційна компанія ( управління активами))

Управління активами клієнтів, застосовуючи різні фінансові інструменти і стратегії; проведення ділових зустрічей з потенційними клієнтами; супровід клієнта по його інвестиційному портфелю.

Менеджер з продажів

з 03.2017 по 06.2017 (3 місяці)
Delta., Киев (маркетинг, консалтинг)

Компанія надає консалтингові послуги в сфері фінансово-валютних ринків (бінарні опціони, Форекс), тобто є загальноосвітнім аналітичним центром по роботі з трейдерами (торгові платформи City Capital, Armax.trade).

Викладач-аспірант

з 10.2013 по 11.2016 (3 роки 1 місяць)
КНУ імені Тараса Шевченка, Киев (Освіта, наука)

Проведення семінарських занять зі студентами, відвідання засідань кафедри, написання дисертації, написання наукових статей, участь у конференціях.

Заступник виконавчого директора з управління проектів

з 09.2011 по 10.2013 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "Теском", Киев (Телекомунікації, зв'язок)

Компанія займалась будівництвом базових станцій і здачею їх під ключ для операторів мобільного зв'язку і провайдерів інтернету (WiMax).

Обов'язки - управління проектами:
1.організація, управління і контроль за виконанням робіт з будівництва об'єкту (базових станцій) на всьому етапі до здачі замовнику і отримання всіх дозвільних документів;

2.проведення тендерної документації;

3.перевірка і підготовка кошторисної документації.

Вела близько 25 проектів, а здала 17 об'єктів (5 по МТС і 12 по FreshTel (Новітні Інформаційні технології)).

Освіта

КНУ імені Тараса Шевченка

Географічний , соціальна і економічна географія (аспірантура), Киев
Вища, з 2007 по 2016 (9 років 2 місяці)

Після отримання ступеню бакалавра і магістра вчилася в аспірантурі (викладач - аспірант). Навчання включає проведення семінарських занять зі студентами, відвідання засідань кафедри, написання дисертації, написання наукових статей, участь у конференціях.

Економі́чна та соціа́льна геогра́фія — науково-прикладна спеціальність, що займається розробленням наукових засад територіальної організації суспільства, дослідження територіального та комплексно-пропорційного аспектів розвитку продуктивних сил. Це передбачає глибоке вивчення процесу взаємодії суспільства з природою, розміщення виробництва, розселення населення, організації території з урахуванням природних, соціальних, економічних і екологічних чинників, прогнозування розвитку регіонів.

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно

Рекомендації

Петренко Тарас Володимирович

Петренко Тарас Володимирович

Директор, ТОВ "Теском"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Відповідальна, здатна до самонавчання, наполеглива, ініціативна, цілеспрямована, школу закінчила з золотою медаллю, 2 червоні дипломи.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: