Резюме від 8 січня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4202710

Handmade-майстер, декоратор, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Боярка
Готовий працювати:
Вишневе (Київська обл.), Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Handmade-майстер (виготовлення святкового та карнавального декору і аксесуарів)

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
Seta-decor, Київ (Мережа магазинів різноманітного карнавального декору та аксесуарів)

Виготовлення ексклюзивних виробів

Майстер фінішного оздоблення,handmade-майстер

з 06.2017 по 09.2017 (3 місяці)
Барельєф, Київ (ексклюзивні,VIP, бізнес сувеніри та подарунки з дерева)

Освіта

НПУ ім. М.П. Драгоманова

Соціологія, Київ
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 10 місяців)

Отримала диплом спеціаліст соціології з відзнакою

Додаткова інформація

Опрацювала більше десяти публічних online курсів за напрямком «Ручна робота». Кожен з них налічував від 10 до 25 занять, що підтверджують отримані мною сертифікати по закінченню кожної із сесій. Переважна більшість прослуханих сесій проводилась організацією «Міжнародний декупажний університет».
Володію рядом навичок декорування, таких як: обробка та підготовка до подальшої роботи дерева, металу, пластику, тканини, скла; створення проекту та побудова композиції майбутнього виробу; різноцільове покриття лаком в тому числі і фінішне лакування; вощіння; фінішний декор та оздоблення виробів, установка фурнітури; внутрішнє оздоблення скриньок, шпонування, оформлення ложементів.
Працювала у таких техніках декорування: моріння; обпалювання; браш; шеббі; імітація інтарсії, старого дерева, граніту, кори дерева, печворку; золочіння та патинування художніми засобами; декупаж; об’ємний декупаж; створення художніх фонів; однокомпонентне та двокомпонентне кракле; міксед-медіа. Улюблені стилі роботи: лофт, рустік, кантрі, індустріальний.
Брала участь у Всеукраїнському конкурсі Арт Країна, який проходив у рамках найбільшої в Україні виставки рукоділля та товарів для рукоділля Handmade-Expo.
Приймала участь у місцевих та всеукраїнських ярмарках виробів ручної роботи.
Виконувала роботи на замовлення. Мої роботи знайшли дім у таких країнах, як: Пакистан, Польща, Німеччина, Білорусія, Ізраїль та більшість в Україні.
За потреби, на вимогу, додаю сертифікати про опрацьовані курси та фото власних виробів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: