Резюме від 20 серпня 2017

Майя

Преподаватель украинского языка и литературы (работа с детьми)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Донецький Національний університет імені Василя Стуса

Філологічний факультет "Українська мова і література", Винница
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

MS Word Пользователь ПК Adobe Photoshop MS PowerPoint Користувач ПК QuarkXPress Vegas Adobe PageMaker Робота с ПК Подготовка к публикации собственных материалов различной тематик Написание, редактирование и корректура статей, обзоров, репортаж Работа с издательскими программами.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Корейська — початковий
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

Я, Панчук Майя Володимирівна 1994 року народження в 2001 році пішла в перший клас Гавришівської загальноосвітньої школи, а в 2012 році закінчила одинадцятий клас. Згодом вступила до Барського гуманітарно - педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського на спеціальність "Видавнича справа та редагування". За роки навчання у коледжі освоїла декілька видавничих програм, а також на четвертому курсі видала власну збірку прозових творів. На протязі трьох років була учасником літературної студії "Обрій". Після закінчення коледжу вступила до Донецького національного університету на філологічний факультет за спеціальністю "Українська мова та література". Вивчила безліч різноманітних дисциплін, які необхідні для подальшої педагогічної діяльності. У 2017 році отримала ступінь бакалавра. Після отримання диплома вступила до магістратури Донецького Національного університету на спеціальність "Педагогіка вищої школи". Маю деякі навики у написанні різних статей, публікацій, репортажів, заміток. Є досвід у написанні сценаріїв, віршів, прозових творів різних жанрів. Провела декілька літературно - мистецьких заходів за участю талановитої молоді. Проходила педагогічну практику у Гавришівській школі I-III ступенів у 7 класі. Відвідала декілька уроків у 5 - 9 класах. Маю досить непоганий рівень у знанні з аглійської мови. Маю досвід репетиторства з англійської мови. Також почала вивчати корейську на іспанську мови. Займаюсь редагуванням тексту за допомогою коректурних знаків, знаю принцип роботи організаторської діяльності, творчий та креативний підхід до роботи.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: