Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Юлія

Технолог харчової, кондитерської промисловості, директор з якості

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог, керівник відділу якості

з 01.2023 по 01.2024 (1 рік)
Мережа магазинів гастрономіі, Дніпро (Харчова промисловість)

Створення відділу якості та запуск вхідного контролю на РЦ, навчання персоналу, контроль показникв якості та безпечності проукції у державних лабораторіях. Запуск хлібобулочних виробів власного виробництва.

Директор відділу якості

з 07.2022 по 11.2022 (4 місяці)
ТОВ "Томатіна", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження системи НАССР; контроль дотримання безпеки та якості на всіх етапах виробництва; проведення внутрішніх аудитів; навчання персоналу; контроль технологічних процесів, узгодження технологічної документації; робота з держ.службами та лабораторіями.

Інженер систем управління/менеджер з якості

з 03.2019 по 01.2022 (2 роки 10 місяців)
ТОВ "Омега", Дніпро (Роздрібна торгівля)

розробка та впровадження системи НАССР, бізнес-процесів, стандартів; проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів; навчання персоналу; контроль технологічних процесів та узгодження технологічної документації; погодження маркування; підготовка та проведення презентацій для керівництва; участь у тендерах (перевірка документів та проведення експериментів зразків); участь у виробничих експериментах та впровадженнях; підвищення кваліфікації (навчання з наступним отриманням сертифікатів) на семінарах.

Технолог-розробник

з 01.2018 по 03.2019 (1 рік 2 місяці)
Різні компанії, Дніпро, Київ, Львів, Харків (Харчова промисловість)

Розробка нових, а також крафтових видів кондитерських виробів та спортивного харчування; узгодження пакування та маркування; запуск виробничих ліній; підбір сировини та обладнання; розробка рецептур, технологічних карт, розрахунок собівартості та складу готового продукту.

Технолог

з 08.2017 по 12.2017 (4 місяці)
АВК, Дніпро (Харчова промисловість)

Контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва (цукерковий, вафельний, шоколадний цеха); розробка, супровід та впровадження нових видів продукції; складання рецептур, технологічних карт.

Головний технолог

з 09.2016 по 09.2017 (1 рік)
ТОВ "РИФ", Дніпро (Харчова промисловість)

Запуск виробництва "з нуля"; підбір сировини; узгодження пакування та маркування; підбір обладнання (у тому числі виїзд до підприємств-виробників); розробка нових видів кондитерських виробів, спортивного харчування; запуск ліній смаження горіхів та різки сухофруктів; оформлення та підготовка зразків продукції, презентацій для клієнтів; складання рецептур, технологічних карт; впровадження процесу вхідного контролю.

Технолог-розробник/начальник відділу якості

з 11.2015 по 09.2016 (10 місяців)
Віта Пак/Power Pro, Дніпро (Харчова промисловість)

впровадження процесу вхідного контролю; контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва; розробка нових та нестандартних видів продукції; проведення виробничих експериментів; розробка та підготовка зразків продукції для інших країн; співпраця з держслужбами та держлабораторіями; робота з митницею (розмитнення сировини, укладання договорів, відбір зразків; робота з торгівельнопромисловою палатою); участь у презентаціях; супровід виставок та змагань.

Інженер-лаборант

з 06.2013 по 10.2015 (2 роки 4 місяці)
КФ "Стимул", Дніпро (Харчова промисловість)

розробка та впровадження системи НАССР; організація та проведення зборів з керівництвом та групою НАССР; ведення робочих груп; розробка та узгодження документації НАССР; підвищення кваліфікації на семінарах; проведення фізико-хімічних аналізів (сировини, н/ф, кондитерських виробів, пива, квасу); акредитація лабораторій; виконання вхідного контролю на виробництвах; контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва; супровід та участь у виробничих експериментах; запуск нових виробничих ліній.

Освіта

Український державний хіміко-технологічний університет

Технології високомолекулярних сполук, харчові технології та інженерія, технологія жирів та жирозамінників, Дніпро
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Отримана спеціальність інженера-технолога харчової та косметологічної галузей. Магістр.

Знання мов

Англійська — просунутий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: