Резюме від 4 жовтня 2017

Наталія

Вчитель української мови, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель української мови та літератури

з 08.2002 по 01.2008 (5 років 5 місяців)
Калуська спеціалізована середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови, Калуш (Освіта, наука)

Вчитель І категорії, впроваджувала в школі інноваційну систему навчання (лекційно--практична система навчання або, звичніше, модульна чи блочна система навчання), а також командну (групову) роботу на уроках української мови та літератури. Ініціатор, організатор і куратор випуску тиражної учнівської газети (концепція, контент, формат, просування , редагування і випуск - відповідальність учнів, моє завдання - навчити, спрямувати, підказати). Маю хороший досвід в підготовці і проведенні бінарних уроків.
Найбільше моє досягнення на цій посаді - це думаючі, проактивні учні, з лідерським відношенням до життя, які не просто знають, а вміють, не бояться труднощів і нестандартних рішень.

Вчитель української мови та літератури

з 08.1997 по 01.2002 (4 роки 5 місяців)
Братковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Івано-Франківськ (Освіта, наука)

Вчитель ІІ категорії, працювала над розвитком творчого мислення в учнів, за цей період праці відійшла від звичної ролі вчителя як особи, що навчає, до ролі вчителя, як модератора пізнавального процесу. Це суттєво підвищило рівень вмінь і навичок учнів. У цей період активно випробовую різні інноваційні методи навчання, шукаю свій стиль. Проводила тренінги як для учнів, так і для батьків. Разом з учнями організовувала культурно-мистецькі заходи.

Освіта

Прикарпатський університет ім. В. Стефаника

Філологічний факультет, викладач українськой мови та літератури, Івано-Франківськ
Вища, з 1991 по 1997 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельна, креативна, цілеспрямована, не боюся нового, легка на підйом, відповідальна, вмію домовлятися (моє переконання, що з людиною завжди можна домовитися, якщо ти знаєш, чого вона хоче, і якщо ти знаєш, чого хочеш ти), позитивно налаштована, вмію в людей бачити хороше і концентруватися на їхніх сильних сторонах, стресостійка, в "авральних" моментах максимально зібрана, відкрита, вмію слухати і чути, шукаю не "чому?", а "як?", вмію працювати в команді. Люблю життя і людей.
Для мене помилка, це не привід до розчарування. а можливість вдосконалення. А знання, не трансформовані в досвід, - мертві.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: