Резюме від 23 квітня 2021

Валентина

Діловод, помічник керівника (HR), 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Яремчук Валентина Вікторівна
Дата народження: 2 лютого 1989 року (32 років). Одружена, донька 6 років.
Місто: Рівне, провулок Дубенський 16а
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Электрона пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Знання мов: російська, українська — эксперт; англійська — средний.
Додаткова інформація:
1. Володар стипендії Блогодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» 2007 – 2008 р. р.
2. Володарка премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради молодим ученим і дослідникам за наукові досягнення та з метою підтримки і стимулювання проведення ними наукових досліджень 2019 р.
Досвід роботи:
З 2017 року аспірантка Інституту Народознавства Національної Академії Наук України.
2015 – 2017 р. р. діловод відділення спеціальної поліції ГУНП в Рівненській області. В обов’язки входило: формування та ведення документації відділення; контроль над виконавчою дисципліною; організація роботи щодо реєстрації звернень громадян та стан їх розгляду.
2010 – 2015 р. р. завідувач канцелярією відділу спеціальної міліції при УМВС України в Рівненській області. В обов’язки входило: ведення документації; контроль над розглядом звернень громадян, організація їх особистого прийому та ретельний аналіз стану розгляду запитів та звернень народних депутатів України; контроль над виконавчою дисципліною.
2008 р. вихователь в дитячому таборі «Джерельце»- в рамках проходження педагогічної практики. В обов’язки входило: цілодобовий догляд за дітьми, організація педагогічних заходів, свят, ігор спортивних змагань.

Освіта: 2011-2012 — МЕГУ. Напрям підготовки: гуманітарні науки, історія. Присвоєно кваліфікацію історик, викладач історії ВНЗ, магістр, заочна форма навчання.
2006 -2011 — МЕГУ. Напрям підготовки: педагогіка та методика середньої освіти. Історія. Присвоєно кваліфікацію вчитель історії та основ правознавства, спеціаліст денна форма навчання.
1996-2006 — ЗОШ І-ІІІ ступенів № 26 м. .Рівне

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: