Резюме від 10 лютого 2024 PRO

Ірина

Хатня робітниця, клінінг-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Жмеринка
Готовий працювати:
Вінниця, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Домробітниця

з 01.2022 по нині (2 роки 4 місяці)
Приватна особа(сім,я), Дубай (Послуги для населення та бізнесу)

Загальне прибирання будинку та догляд за гардеробом, взуттям та іншими аксесуарами,догляд за твариною (миття, вигул та контроль закупок їжі).
Серверування столу до святкових подій, догляд за брендовими столовими приборами та декором в будинку, співпраця з іншим персоналом та службами, закупка хімії, збір та розбір валіз після подорожей а також просто покупок чи посилок.
Наведення порядку в загальному.

Домробітниця

з 11.2018 по 03.2021 (2 роки 4 місяці)
Приватна особа(сім,я), село Козин(Київська обл.) (Послуги для населення та бізнесу)

Була прийнята на посаду домашньої робітниці в приватну садибу (загальною площею житлових будівель 1600 кв.м) на постійну основу з робочим графіком 5/2.
В мої обов'язки входило: загальне прибирання, догляд за гардеробом та взуттям, сезонне миття вікон та проведення генеральних прибирань по потребі, співпраця з іншим персоналом та службами хімчисток, наведення порядку в будинку в загальному, серверування столу на святкові події також складання списків по закупкам (побутова хімія інші необхідні для роботи прилади).

Домробітниця

з 12.2011 по 02.2018 (6 років 2 місяці)
Приватна особа, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Нагляд за будинком (Козин,Київська обл.) без проживання в ньому роботодавців. Обов'язки-співпраця з облуговуючими службами, догляд за територією в загальному та оплата комунальних платежів. Паралельно займалася прибиранням житлових квартир у кількох окремих сім'ях, з частковою зайнятістю, в мої обов'язки входило: прибирання житлової площі з загальному,прасування речей та догляд за гардеробом, догляд за домашніми рослинами, сезонне миття вікон,закупка побутової хімії та співпраця з обслуговуючими службами по потребі, співпраця з закладами хімчисток.

Освіта

Торгово-економічний коледж

Товарознавець, Хмельницький
Середня спеціальна, з 2003 по 2007 (4 роки)

По спеціальності ніколи не працювала.

Додаткова освіта та сертифікати

Школа домробітниць від кадрового агенства "Милий дім"

Вересень 2021

Знання і навички

Уважність Порядність Годівля тварин Догляд за тваринами Завзятість Акуратність Прибирання приміщень Здатність до навчання Обслуговування садового інвентарю Контроль стану здоровʼя тварин Пунктуальність Комунікабельність

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Контакти для рекомендацій надам по потребі.
Не хворію на хронічні захворювання, не маю алергій, фобій та психічних розладів.
Не маю упереджень по відношенню до роботодавців, а також маю чітке розуміння цілі свого знаходження в сім'ї роботодавця.
Вмію тримати професійну дистанцію, співпрацювати та дотримуватися правил поводження та інших правил установлених в сім'ї.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: